ÎNGRIJIREA TENULUI LA BĂRBAȚI

ÎNGRIJIREA TENULUI LA BĂRBAȚI
Cu bucurie vă anunțăm că gama noastră de produse se extinde permanent și că suntem atenți la nevoile și cerințele clienților noștri.
Așadar, am introdus în oferta noastră și produse pentru bărbați, atât pentru sănătatea și frumusețea părului cât și pentru cea a tenului. Chiar dacă frumusețea și îngrijirea tenului nu era un subiect luat în calcul de partea masculină până nu demult, acest subiect nu mai este deloc un mister sau unul de evitat și cu toții am înțeles că îngrijirea nu este doar pentru femei ci pentru toți oamenii.
Etapele de îngrijire a tenului la bărbați sunt, bineînțeles, similare cu cele ale femeilor, însă puțin simplificate. Haideți să le luăm pe rând și să vedem ce rol are fiecare și cum anume se poate face.

Curățarea

Curățarea tenului se face în special seara, înainte de culcare, dar dacă simțiți nevoia o puteți face și dimineața. Evident că, în cazul bărbaților, bărbierirea fiind și ea o etapă importantă din procesul de îngrijire (pentru cine alege să renunțe la părul facial) atunci partea de curățare a tenului poate migra în orice moment este nevoie, spre exemplu, înainte de bărbierire. 
Aceasta se face cu produse specializate pentru tipul de ten, fie el normal, mixt, gras, sensibil sau cu ajutorul unui produs universal care să ajute la îndepărtarea reziduurilor din mediul exterior, poluare, praf etc. și să lase suprafața pielii pregătită pentru următorii pași.

Îngrijirea părului facial/ Bărbierirea

În cazul în care optați pentru păstrarea și stilizarea părului facial, trebuie să luați în calcul faptul că acesta are nevoie de grija și atenția de care beneficiază și podoaba capilară, uneori poate mai multă. Părul facial are tendința de a se usca mai repede, de a pica, de a se încurca sau crește într-un mod neplăcut, așadar are nevoie de produse de hidratare, stilizare și bineînțeles, de stilizare cu foarfeca pentru a obține forma dorită și a nu da impresia că este neglijat. 
Bărbierirea, pe de altă parte, are și ea nevoie de produse specializate care să vă ofere siguranța și confortul de care aveți nevoie atunci când eliminați părul facial.


Hidratarea

Hidratarea tenului este probabil cea mai rar întâlnită etapă în rutina bărbaților, deoarece mulți ani s-a crezut că produsele pentru îngrijirea tenului sunt destinate strict femeilor și că orice abatere de la această regulă nescrisă ar pune bărbatul într-o lumină nefavorabilă. 
Bine că ne dăm seama de aceste erori și ușor, ușor luăm deciziile corecte pentru a ne onora corpul și bunăstarea acestuia.
Așadar, hidratarea, o etapă esențială indiferent de sex, se face după toate celelalte etape enumerate mai sus, folosind un ser sau o cremă hidratantă ce se aplică pe întreaga suprafață a tenului.
Opțional, deși importantă pentru cine dorește, o cremă pentru ochi poate preveni în timp uscarea pielii și apariția ridurilor din jurul acestora.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!