TREI PROBLEME FRECVENTE ALE PARULUI SI CUM LE PUTEM AMELIORA

TREI PROBLEME FRECVENTE ALE PARULUI SI CUM LE PUTEM AMELIORA
Căderea părului
În timpul anului, există perioade în care părul cade mai mult sau mai puțin. Este un ciclu normal și poate fi influențat de o mulțime de factori externi sau interni. Cu toate că pierderea câtorva fire de păr este normală, ne confruntăm uneori cu o cantitate mai mare de păr căzut. Acela este momentul în care ar trebui să ne îndreptăm atenția către:
Odihnă, alimentație, vitamine
Șampon
Balsam
Tratament
Protecție termică
Perie

Păr frizat
Am auzit cu toții expresia Frizzy hair cel puțin o dată în viață și fie ne-am întrebat ce înseamnă, fie ne-am dat seama că este fix definiția părului nostru. Din fericire, această problemă nu este permanentă. Părul rebel poate fi rezultat în urma deteriorării firului de păr, poate fi cauzat de poluarea din mediul înconjurător, poate apărea deoarece firul de păr este foarte subțire sau este predispus la ondulare.
Toate acestea sunt cauze ce pot duce la apariția firelor rebele pe care cu greu reușim să le ținem sub control, sau nu reușim deloc. 
Iată ce putem face pentru a îmblânzi părul rebel:
Folosirea unei perii cu mix de peri naturali
Hidratarea părului cu un ser anti frizz
Folosirea unei creme pentru hidratare
Folosirea unui spray leave in
Spălarea cu un șampon hidratant
Folosirea unei măști de păr
Protejarea cu un spray de protecție termică
Utilizarea unui finish 

Păr tern, lipsit de viață
Poate ai senzația de multe ori că părul tău pare obosit, tern și lipsit de viață. Ritmul alert al vieții ne face să trecem prin tot felul de avalanșe fizice și emoționale, iar multe dintre acestea ne pot afecta sănătatea și vitalitatea. Părul nostru este, de multe ori, la fel ca și unghiile și tenul, oglinda perfectă către starea noastră interioară. Cu cât acumulezi mai multă oboseală și mai mult stres, cu atât asta se va reflecta mai clar în aspectul exterior.
Pentru a-ți recăpăta sănătatea și strălucirea părului, ia în calcul următoarele lucruri:
Alimentația este extrem de IMPORTANTĂ!
Ia VITAMINE!
DORMI suficient!
Folosește produse profesionale, potrivite tipului tău de păr!

Sănătatea și frumusețea sunt interconectate și nu se mențin ușor. Mare parte din baza acestora pleacă din interior, așa că grija pentru alimentație, somn, nivel de stres și suplimente trebuie să fie la fel de mare precum grija pentru produsele pe care le folosim la exterior, originea acestora și efectele pe care le au asupra noastră. Susținem utilizarea produselor profesionale și te încurajăm să investești înțelept.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!