TREI MITURI DESPRE INGRIJIREA PARULUI

TREI MITURI DESPRE INGRIJIREA PARULUI
Există o mulțime de mituri cu privire la îngrijirea și frumusețea părului, unele perpetuate din generație în generație, altele apărute peste noapte, cine știe de unde. Este foarte important ca toate clientele și cititoarele noastre să știe că specialiștii noștri fac tot posibilul pentru a le recomanda întotdeauna produse de cea mai bună calitate și de a le livra sfaturi și informații valide care să le fie de ajutor în călătoria către cel mai frumos păr.
Astăzi, vom lua pe rând trei mituri extrem de cunoscute, pe care ne dorim să le analizăm împreună, să le înțelegem și să le eliminăm din cultura pop a anilor ce urmează.
Persoanele care au un scalp cu tendință de îngrășare NU AU VOIE să folosească produse pentru hidratare, ce conțin ulei. 

De foarte multe ori, persoanele cu un exces de uleiuri naturale în păr au tendința de a refuza categoric orice produs de hidratare, considerând că acesta le va stimula și mai tare producerea de sebum. 
Nu este adevărat! Un ulei hidratant pentru vârfuri este binevenit în rutina de îngrijire, deoarece uleiurile scalpului ajung, de cele mai multe ori doar până la jumătatea lungimii părului, rezultând astfel un păr cu exces de ulei în partea de sus și vârfuri foarte uscate. Recomandăm un ser cu acțiune delicată pentru echilibrare.

Vârfurile despicate se "lipesc" la loc dacă folosești produse minune.

Din păcate, vârfurile odată despicate nu pot reveni la normal. Oricât de mult s-ar încerca acest lucru, firul de păr nu poate fi lipit la loc. Se poate însă, ține sub control procesul de despicare pentru ca acesta să nu urce pe lungimea firului de păr și bineînțeles, există produse profesionale și pași de urmat pentru prevenirea despicării firelor de păr.
Vârfurile despicate reprezintă zona de la vârf a firului de păr care s-a despicat în două, trei sau mai multe părți și care poate prezenta și un punct alb în capăt. Această despicătură poate să se extindă, urcând pe lungimea părului. Este important să știm că un număr mic de vârfuri despicate reprezintă normalitatea și că există foarte rar un păr absolut perfect, care să aibă vărfurile pline și hidratate. Acest lucru nu este imposibil, însă pentru a atinge un nivel cât mai aproape de perfecțiune al părului, trebuie să îi oferim multă atenție, grijă, produse profesionale și bineînțeles, apreciere. Să nu uităm că dacă nu ne iubim părul, nu putem niciodată să facem minuni pentru el.

Poți opri căderea părului cu masca din ou și ulei de măsline.

Dacă ne confruntăm cu căderea părului, remediile naturiste nu reprezintă soluții de luat în calcul. Ingredientele din bucătărie nu conțin substanțele de care părul nostru are nevoie și mai mult decât atât, nu au compușii și mixurile necesare rezolvării unei probleme a părului. În schimb, primul produs care trebuie luat în calcul în noua rutină de îngrijire și stilizare a părului este șamponul. Un șampon special pentru căderea părului este ideal în astfel de situații, deoarece acesta conține o serie de ingrediente menite să ajute părul aflat în impas.
Balsamul este și el extrem de important în rutina de îngrijire a părului sensibil. Un balsam blând, hidratant, care să ofere nutrienții necesari reparării și întăririi firului de păr vine în completarea șamponului pentru cădere
Cu siguranță că cele două produse menționate mai sus sunt aliații părului când vine vorba de orice problemă, însă trebuie să luăm în calcul un tratament special atunci când vorbim despre o cădere mai severă a părului. În ultimii ani au apărut o serie de tratamente cu rezultate uimitoare, deci nu mai trebuie să ne facem griji când în viața noastră apare acest inconvenient. Tratamentele împotriva căderii părului sunt un pas important către salvarea acestuia!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!