TREI METODE DE A-TI STILIZA PARUL

TREI METODE DE A-TI STILIZA PARUL
Chiar dacă în ultimii ani părul scurt a fost foarte popular și cu siguranță nu va pleca din trenduri, părul mediu sau lung are tot timpul nevoie de idei de stilizare cât mai rapide și cool pentru a-ți accesoriza ținuta și, bineînțeles, a te exprima așa cum simți.
Părul tău nu este doar o prelungire a ta ci și un mod de a-ți exprima personalitatea, completându-ți outfit-ul. 
Așadar, deoarece trăim în epoca vitezei și cu siguranță marea majoritate a femeilor se trezesc nu cu foarte mult timp înainte de a ieși pe ușă și de a-și începe ziua, ne-am gândit să te ajutăm cu câteva idei extrem de simple de stilizare a părului. Sunt idei care se execută rapid, le poți face fără a fi expert în stilizarea părului și fără a folosi prea multe accesorii.
Relaxare
Dacă nu ai părul drept, cel mai simplu mod în care îți poți stiliza părul este texturizându-l și oferindu-i un aspect messy, franțuzesc, lăsat liber și ajutat acolo unde simți nevoia și cu pudră pentru volum. 
Dacă însă părul tău este drept, atunci poți obține efectul messy cu ajutorul unui messy bun, folosind de asemenea un produs de texturizare, un elastic de păr- de culoarea părului tău- și câteva agrafe. Un messy bun este soluția perfectă în orice moment s-ar afla părul tău, fie că este proaspăt spălat, fie că este în ziua de dinainte de a fi spălat. Trebuie doar să acorzi atenție unor detalii importante, cum ar fi elasticul, felul în care e prins și texturizarea părului. Un messy bun nu va fi niciodată desăvârșit fără o textură potrivită.
Eleganță
Cel mai simplu mod de a-ți stiliza părul oferindu-i un aer elegant, dar în același timp purtabil în orice moment al zilei, este o coadă clasică, cu părul perfect întins, fără imperfecțiuni sau textură necontrolată. Coada de cal, așa cum se mai numește acest mod de a-ți stiliza părul, va ieși perfectă dacă folosești o placă de îndreptat părul înainte, ceară pentru firele rebele și un spray de strălucire. De asemenea, la fel ca în cazul unui messy bun, elasticul de păr este ideal a fi de culoarea părului tău sau camuflat ulterior cu o șuvită de păr prinsă cu agrafe mici. Atenție! Dacă părul este blond, nu folosiți agrafe negre- se văd imediat și arată inestetic.
Chic-ness
Probabil cel mai chic mod de a-ți stiliza părul pentru o zi la birou sau la cursuri, sau oricând altcândva dorești o coafură simplă, dar de efect, este cocul poziționat la baza gâtului, un coc franțuzesc care se aseamănă cu un messy bun, doar că poziția acestuia diferă și texturizarea este indicat să nu fie atât de intensă. Acest mod de a-ți stiliza părul poate trece foarte ușor de la messy relaxat, dar chic în același timp, la o coafură foarte sleek pentru un eveniment, accesorizată cu o agrafă bijuterie. Ca și în cazul celorlalte idei, atenția la detalii va face diferența. Produsele care te pot ajuta sunt cele pentru îmblânzirea firelor rebele, fie că vorbin despre un spray de fixare sau o ceară, iar dacă optezi pentru varianta relaxată, un produs de texturizare pentru câteva șuvițe rebele ce trebuie eliberate.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!