TREI LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE FONDUL DE TEN

TREI LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE FONDUL DE TEN
Iată că a venit momentul să discutăm și despre produse pentru îngrijirea și frumusețea tenului. Astăzi, poate cel mai cunoscut podus de machiaj:
E adevărat că fondul de ten este un produs mai mult decât popular și 90% dintre femei l-au folosit sau îl folosesc zilnic. Însă, pe cât este de cunoscut și folosit, pe atât de multe secrete au rămas nedescoperite și ne sunt dezvăluite doar rar de către makeup artiști. Astăzi, vrem să vă spunem care sunt trei dintre aceste secrete care vă vor ajuta să priviți cu și mai mult entuziasm produsul despre care credeți că vă ajută doar să uniformizați culoarea tenului dumneavoastră.
Psst! Să le dați mai departe către prietene!

1. Concealer
Fondul de ten poate fi folosit ca și concealer, aplicat cu pensula pentru concealer, pe anumite zone, dacă nuanța este foarte apropiată de nuanța pielii tale. Da, poate înlocui produsul de tip concealer, dacă textura permite.
Nu toate femeile folosesc fondul de ten pe toată suprafata pielii, unele dintre ele alegând să aplice produsul doar pe mici porțiuni. Fondul de ten cu o textura potrivită (hidratantă, luminoasă) poate cu succes să înlocuiască un concealer, însă acest truc poate fi utilizat doar de către doamnele și domnișoarele care își doresc un machiaj extrem de simplu și natural. 
Acest truc reprezintă chiar baza unui no makeup makeup, scopul fiind să mascăm anumite imperfecțiuni cum ar fi cearcănele și să luminăm tenul.

2. Protecție
Știai că fondul de ten te protejează? Fondul de ten acționează ca o barieră de protecție pentru tenul tău, ținând departe praful și poluarea din oraș. Poate fi greu de crezut, însă dacă privim cu atenție per ansamblu, putem înțelege de ce. Fondul de ten reprezintă o peliculă foarte subțire aplicată pe suprafața pielii care poate opri particulele de praf sau alte substanțe să ajungă la pielea noastră. Ele de opresc în stratul de fond de ten și se curăță odată cu demachierea feței. Mai mult decât atât, acesta poate conține și SPF, ceea ce îl face și mai puternic în misiunea e a-ți proteja pielea feței.
De parcă mai aveam nevoie de motive să iubim și mai tare acest produs..iată!

3. Îmblânzitor
Fondul de ten poate repara cu ușurință anumite greșeli de intensitate ale produselor pe care le pui pe ten. Spre exemplu, poate tempera un blush prea intens, doar aplicând deasupra acestuia, cu mișcări fine, ce a rămas pe pensula de fond de ten.
Extra tips: atunci când ne alegem fondul de ten, exact ca în cazul tuturor produselor ce iau contact cu pielea noastră, trebuie să ținem cont de tipul de ten, nevoile și nivelul de sensibilitatea al acestuia. Un fond de ten ales greșit poate să ruineze machiajul și să te facă să te simți inconfortabil.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!