TREI IDEI DE CADOURI DE 8 MARTIE

TREI IDEI DE CADOURI DE 8 MARTIE
A venit primăvara și în același timp cu ea, spectacolul culorii și al cadourilor. Pentru că știm că nu este deloc simplu să alegi cadouri utile și de calitate, venim în ajutorul tău cu câteva sugestii care să-ți facă viața mai ușoară. Indiferent de cine oferă cadoul, femeia, mama, iubita, prietena, sora sau colega care îl va primi merită un produs care să-i transmită că este prețuită, admirată, iubită, respectată și care să-i reamintească de bucuria de a avea grijă de ea și de podoaba sa capilară.
Un set de îngrijire a părului este întotdeauna o idee fantastică de cadou, deoarece pentru o femeie, un produs de îngrijire este o bucurie, un set de două sau mai multe produse este deja extaz. 
Moroccanoil este un brand profesional care oferă o varietate largă de seturi ce pot fi oferite cadou, pentru mai multe tipuri de păr și nevoile acestora. Iată două exemple în acest sens:
Setul Moroccanoil Style Like A Lic Option  include: 

Nou All in One Leave-in Conditioner (50 ml) – hidrateaza si descurca instant; previne ruperea si deteriorarea termica.
Hydrating Styling Cream (50 ml) –o crema bogata, care nu se clateste. Ofera hidratare si fixare naturala, repara si ofera protectie anti frizz.
Moroccanoil Treatment (25 ml) – baza speciala pentru orice coafura ce poate fi utilizat pentru a repara, stiliza dar ca si produs de final. Bogat in ulei de argan, proteine reparatoare si vitamine.

Setul Moroccanoil Hydrate and Style  include: 

Moroccanoil Intense Hydrating Mask (75 ml) – masca intens hidratanta. Ofera rezultate precise. Masca bogata in nutrienti și textura cremoasa, formulata pentru părul mediu până la gros și uscat si sensibilizat.
Moroccanoil Curl Defining Cream (75 ml) – crema pentru definirea buclelor. Creează bucle bine definite, cu aspect natural si rezistente.
Balsam Moroccanoil All In One Leave-in (50 ml) – conditioner fara clatire. Hidratează instantaneu, descurcă și asigura parului protectie termica si UV.
Tratament Moroccanoil GRATUIT (25 ml) – ulei tratament. Baza perfecta pentru coafat. Tratamentul original Moroccanoil poate fi folosit ca instrument de tratare, styling si finisare.

Femeile iubesc instrumentele care le ajută să își stilizeze părul și suntem de părere că totul pornește de la peria potrivită. Oferă cadou o perie de cea mai bună calitate, o perie de care orice femeie se va îndrăgosti pentru că îi va schimba viața. Peria face parte din viața unei femei pe o perioadă mult mai lungă decât orice alt produs de îngrijire sau stilizare, tocmai de aceea trebuie să aibă o calitate superioară.
Balmain All Purpose Spa Brush  este folosită pentru a mentine un păr strălucitor, sănătos, fără produse de styling.
Proprietățile naturale ale perilor din păr de mistreț ajută la recondiționarea părului. Perii din nailon au un efect de masaj asupra scalpului si ajuta la descurcarea firelor de par evitand ruperea acestora. Este potrivita pentru extensii si parului cu un aspect ondulat. 
De asemenea, o perie cu înveliș ceramic, pentru stilizarea părului alături de un uscător de calitate pot aduce un zâmbet imbatabil pe chipul oricărei femei ar primi-o cadou. Dimensiunea acesteia se alege în funcție de lungimea părului și efectul dorit în stilizarea acestuia.

Balmain Ceramic Round Brush emite ioni negativi si închide cuticula. 

Materialul ceramic asigură o distribuție rapidă și uniformă a căldurii, îmbunătățind timpul de uscare. 
Are un mâner ergonomic și găuri rotunde mari pentru a maximiza fluxul de aer.
Dimensiune: 43 MM 
Strălucirea este una dintre cele mai mari dorințe ale femeilor când vine vorba de părul lor și nu numai. Oferă-i un spray care să-i ofere strălucire și nu doar ea ci și părul ei îți va mulțumi. 
Spray Kevin Murphy pentru stralucirea parului blond este un tratament reparator cu agenți de intensificare a culorii; conține particule speciale pentru strălucire si emolientiț naturali ce hidratează, restaurează și evidențiază nuanțele de blond sau gri. Beneficii: strălucire radiantă, contracarere a tonurilor galbene și aurii; întărește, hrănește, hidratează. 
Moroccanoil Hair Glimmer Shine / Spray pentru strălucire,100ml
Produsul Moroccanoil este un spray de finisare, care atrage și reflectă lumina, conferind părului un luciu minunat.
Infuzat cu ulei de argan, vitamine și antioxidanți, acest spray pentru păr strălucitor creează un val invizibil de strălucire pură, luminoasă, care ajută la protejarea părului împotriva elementelor dăunatoare ale mediului, cum ar fi soarele, apa sărata și clorul.
De asemenea, intensific culoarea și șuvitele deschise, pentru un păr care se reflectă frumos în orice lumină.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!