TREI COAFURI PENTRU SCOALA

TREI COAFURI PENTRU SCOALA
Fie că vorbim despre școală, liceu, facultate sau orice alte studii, luna septembrie este luna noilor începuturi când vine vorba de a învăța lucruri într-o instituție. Nu e întotdeauna ușor să pleci rapid dimineața, cu rutina făcută, cu un outfit care să te facă să te simți bine, un machiaj și o coafură drăguță și practică. Știm cât este de dificil să alegi ce să faci cu părul, mai ales dacă acesta nu este proaspăt spălat și nu se mai așează așa cum îți dorești.
Specialiștii Meraki s-au sfătuit și au venit în ajutorul tuturor doamnelor și domnișoarelor cu trei cele mai simple idei de coafuri pentru această perioadă, pentru începerea școlii sau pentru orice altă ocazie simțiți că se potrivesc.

Așadar, dacă părul este proaspăt spălat, se așează frumos și forma lui te face să te simți bine, poți profita de asta păstrându-i lungimea și folosindu-te de câteva accesorii pentru a încadra frumos fața și a da senzația unei coafuri feminine, delicate și practice pentru o zi de curs.
Side Roll
Ia o șuviță mare din lateral și rotește-o ușor spre interior pentru a crea impresia unui pin-up roll discret, fără prea mult volum. Oprește procesul de rotire undeva în spatele urechilor și prinde șuvița cu o agrafă. Încadrarea astfel a feței te va ajuta să poți să scrii, să citești, să privești în jur fără ca lateralele părului să-ți stea în cale. Plus de asta, această coafură simplă, pentru care ai nevoie de 2 minute și 2 agrafe, te va face extrem de feminină.

French bun
Probabil cel mai chic mod de a-ți stiliza părul pentru o zi la birou sau la cursuri, sau oricând altcândva dorești o coafură simplă, dar de efect, este cocul poziționat la baza gâtului, un coc franțuzesc care se aseamănă cu un messy bun, doar că poziția acestuia diferă și texturizarea este indicat să nu fie atât de intensă. Acest mod de a-ți stiliza părul poate trece foarte ușor de la messy relaxat, dar chic în același timp, la o coafură foarte sleek pentru un eveniment, accesorizată cu o agrafă bijuterie. Ca și în cazul celorlalte idei, atenția la detalii va face diferența. Produsele care te pot ajuta sunt cele pentru îmblânzirea firelor rebele, fie că vorbin despre un spray de fixare sau o ceară, iar dacă optezi pentru varianta relaxată, un produs de texturizare pentru câteva șuvițe rebele ce trebuie eliberate.

Messy bun
Dacă nu ai părul drept, cel mai simplu mod în care îți poți stiliza părul este texturizându-l și oferindu-i un aspect messy, franțuzesc, lăsat liber și ajutat acolo unde simți nevoia și cu pudră pentru volum.
Dacă însă părul tău este drept, atunci poți obține efectul messy cu ajutorul unui messy bun, folosind de asemenea un produs de texturizare, un elastic de păr- de culoarea părului tău- și câteva agrafe. Un messy bun este soluția perfectă în orice moment s-ar afla părul tău, fie că este proaspăt spălat, fie că este în ziua de dinainte de a fi spălat. Trebuie doar să acorzi atenție unor detalii importante, cum ar fi elasticul, felul în care e prins și texturizarea părului. Un messy bun nu va fi niciodată desăvârșit fără o textură potrivită.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!