TOP TREI PRODUSE RECOMANDATE PENTRU PARUL DETERIORAT

TOP TREI PRODUSE RECOMANDATE PENTRU PARUL DETERIORAT
De câte ori te-ai întrebat dacă produsul recomandat de un influencer sau o reclamă tv chiar te poate ajuta în problema părului deteriorat? Știm cu toții că industria beauty are și părțile ei mai puțin plăcute, unde există produse bune și produse mai puțin bune, rezultate sau lipsa acestora. Ei bine, am făcut pentru tine om listă de cinci produse recomandate pentru părul deteriorat care chiar funcționează. 

Nu uita! Produsele trebuie folosite regulat, respectând indicațiile de pe ambalaj sau recomandările specialistuilui tău; mai mult decât atât, trebuie reținut faptul că părul deteriorat, uscat, cu terminațiile despicate NU se repară, însă aspectul său general poate fi îmbunătățit și se poate preveni o accentuare a degradării. 

Recomandăm tunderea vârfurilor la interval regulat de timp și evitarea deteriorării conștiente a părului.

Medavita Lissublime Smoothing Shampoo este un șampon pentru netezire ce acționează asupra părului uscat și frizat, ferindu-i o parte din hidratarea necesară pentru ca aspectul său să fie vizibil îmbunătățit.

Masca de păr Moroccanoil Smoothing este o mască profund hidratantă, regeneratoare, care nu doar ajută la eliminarea efectului de frizare, însă pregătește părul pentru coafare, având următoarele caracteristici:
îmbunătățește elasticitatea firului de păr
netezește și ordonează firele rebele
repară structura firului de păr
îmbunătățește elasticitatea
lasă părul moale și neted
hidratează intens
hrănește scalpul

Spray-ul cu protecție termică Montibello Smooth Perfection care ajută nu doar la protecția termică împotriva ustensilelor de coafat, dar și împotriva razelor UV ce pot fi extrem de dăunătoare firului de păr pe timpul verii. Părul deteriorat sau predispus la asta este mult mai sensibil și are nevoie de mai multă protecție decât un păr natural, fără nicio problemă sau intervenție de colorare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!