TOP PRODUSE ESENTIALE PENTRU UN PAR PUTERNIC

TOP PRODUSE ESENTIALE PENTRU UN PAR PUTERNIC
Toate femeile își doresc un păr puternic, însă uităm uneori cât de important este ajutorul intern și extern pe care îl oferim părului nostru. Pentru orice rezultat excepțional este nevoie de o doză de efort, iar părul nostru cere doar grijă, atenție, hrană de calitate, odihnă și produse profesionale. Sună ca și cum ar fi multe, însă toate acestea ar trebui să facă parte din rutina noastră de zi cu zi, fără prea mult efort, într-un stil de viață echilibrat.
Care sunt cele mai importante produse pentru un păr puternic?

1. Șamponul potrivit
Dacă nu folosești șamponul potrivit, nu poți porni în această călătorie. Trebuie să testezi mai multe variante și să ajungi la o concluzie în ceea ce privește compatibilitatea părului tău cu un șampon pentru volum. Șamponul reprezintă baza pe care vei aplica toate celelalte produse. Alege un șampon potrivit pentru efectul pe care ți-l dorești. Un șampon pentru volum te va ajuta să pregătești părul pentru a-i da forma și textura dorită.

2. Produse hidratante
Fie că vorbim despre balsam, mască sau tratamente leave-in după spălare, produsele ce oferă hidratare părului tău sunt esențiale în rutina de îngrijire indiferent de tipul tău de păr. Nu evita produsele ce oferă hidratare nici chiar în cazul unui scalp cu tendință de îngrășare!

3. Tratamentele specializate pe tipul tău de păr
Indiferent de tipul de păr, acesta are o particularitate, o nevoie specială sau o problemă ce trebuie remediată sau ținută sub control. Așadar, fie că vorbim despre un scalp ce prezintă descuamări, despre un păr extrem de fin, despre un păr degradat sau un scalp cu tendință de îngrășare, toate acestea pot găsi aliat într-un tratament special creat pentru a te ajuta. Nu neglija nevoile părului tău, deoarece doar cu sprijinul tău poate deveni frumos și puternic, așa cum îți dorești.

4. Protecția termică
Poate cel mai popular produs în recomandările noastre, tocmai pentru că este un produs cheie care te ajută să previi eventualele probleme ce se pot crea din cauza intervențiilor termice, fie că vorbim despre uscare sau coafare. Protecția termică nu trebuie să lipsească din rutina ta dacă îți dorești un păr sănătos și puternic!

5. Peria rotundă cu peri de mistreț 
Peria rotundă cu mix de peri de nailon și peri de mistreț este ESENȚIALĂ pentru o bună îngrijire a părului și stilizarea zilnică a acestuia. Perii de mistreț au proprietăți naturale de recondiționare a scalpului, iar perii de nailon ajută la descurcarea firelor de păr, protejându-le în același timp și evitând ruperea. Acest mix de peri are și un efect relaxant asupra scalpului, masându-l ușor în timpul folosirii. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!