TOP 4 PRODUSE PENTRU INGRIJIREA PARULUI VOPSIT!

TOP 4 PRODUSE PENTRU INGRIJIREA PARULUI VOPSIT!
Există multe tipuri de produse specializate pe îngrijirea și stilizarea părului vopsit. Am făcut o listă de câteva astfel de produse, cu mai multe variante la unele dintre acestea, deoarece ne dorim ca părul vopsit să strălucească la capacitate maximă și să nu mai întâlnim problema părului tern, lipsit de strălucire după câteva săptămâni de la vopsire.
Șampon
În orice rutină de îngrijire a oricărui tip de păr, de orice formă sau culoare, totul pleacă de la șampon. Alegerea acestuia este o misiune extrem de importantă și de ea depinde într-o oarecare măsură buna funcționare a tuturor celorlalte produse adăugate. 
Pentru părul blond, spre exemplu, putem alege din multe variante de șampon, cele mai importante fiind cel iluminator și cel violet, care neutralizează nuanțele de galben/portocaliu din păr.
Balsamul și masca de păr 
Acestea sunt parte din pachetul de start al unei îngrijiri corecte, părul vopsit având de multe ori tedința de a deveni deshidratat și uscat. Un balsam pentru luminozitate și hidratare sau un balsam violet pentru atenuarea nuanțelor nedorite în părul blond rece este exact ce aveți nevoie.
Ulei de păr
Orice tip de păr are nevoie de o cantitate mai mică sau mai mare de ulei, în funcție de gradul de hidratare al acestuia. În orice caz, vârfurile se usucă cel mai rapid, motiv pentru care uleiul de păr nu trebuie să lipsească din baia și/sau chiar geanta unei femei. Acesta redă strălucirea vârfurilor hidratându-le delicat și le îmblânzește, acolo unde este cazul. Părul cu tendință de frizare și părul degradat sunt cele mai predispuse la uscarea excesivă a vârfurilor.
Spray-ul cu protecție termică
De fiecare dată când părul este spălat, ulterior, va fi uscat. Rare sunt momentele în care părul este lăsat să se usuce natural, motiv pentru care utilizarea uscătorului de păr este implicit parte din rutina de îngrijire și stilizare a părului. Astfel, este nevoie ca de fiecare dată să venim în ajutorul firelor de păr cu o protecție termică deoarece:
părul ud este mult mai sensibil și căldura uscătorului îl poate deteriora sau sensibiliza și mai tare;
ustensilele de stilizare a părului ca placa, ondulator etc. folosesc temperaturi mari și foarte mari pentru a opține rezultatele de styling dorite și astfel pot deteriora firul de păr neprotejat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!