TOP 3 SAMPOANE INTENS HIDRATANTE

TOP 3 SAMPOANE INTENS HIDRATANTE
După o vară minunată petrecută în razele soarelui, nu e de mirare că părul nostru e posibil să aibă nevoie de mai multă hidratare și de un refresh. Dacă vrei să afli cum să îi oferi o revitalizare completă, citește articolele noastre pe acest subiect. Astăzi, ne oprim asupra hidratării oferite de principalul produs pe care îl aplicăm pe părul nostru și anume șamponul.
Multitudinea de reclame tv și nu numai ne face să credem de mulți ani că singurele criterii de alegere a șamponului sunt legate de cât de mult volum dorim, dacă avem probleme cu mătreața sau păr vopsit. E adevărat că pot fi o parte din criterii, dar cu siguranță o foarte mică parte, deoarece șamponul potrivit pentru fiecare persoană se alege cu multă atenție, documentare și ajutor din partea unui specialist, ținând cont de o multitudine de factori determinanți.

Ingredientele, tipul de păr, tipul de scalp, nevoile, problemele părului și dorințele dumneavoastră sunt elemente revelatoare care vă vor ajuta să decideți care este brandul și tipul de șampon pe care trebuie să îl folosiți.
Cum afli care este tipul tău de păr? Deși ți-am putea recomanda mai multe teste pe care să le faci singură acasă, întrebări la care poți răspunde sau articole pe care le poți citi, cea mai sigură variantă este să mergi la un salon unde un profesionist să facă împreună cu tine analiza părului și să stabilească ce nevoi are acesta.
După ce ai aflat care este tipul tău de păr, care sunt punctele lui forte și ce nevoi are, e momentul să îți alegi un șampon profesional potrivit ție.

1. Nook Magic Argan Oil Secret
Este un șampon intens hidratant, cu parfrum de vanilie și orhidee. Oferă strălucire și netezește părul frizat, făcându-l mai puternic și implicit mai sănătos.

2. Medavita Prodige Restoring Shampoo
Acest șampon este cunoscut pentru acțiunile sale regeneratoare, ce oferă părului un aaspect extrem de mătăsos. Curățarea delicată, combinată cu hrănirea și repararea structurii firului de păr, fac din acest șampon unul ideal pentru un boost de hidratare.

3. Moroccanoil Hydrating Shampoo
Acest șamopn repară părul deteriorat de acțiunea tratamentelor chimice sau acțiunilor termice repetate, oferindu-i hidratare și revitalizare. Curăță cu delicatețe lăsându-l fin și plăcut la atingere. Este infuzat cu ulei de argan bogat în atioxidanți, cu cheratină reconstructivă și acizi grași.
Nu ignora nevoia părului tău de hidratare, deoarece acesta este următorul, după piele, care îți va indica nevoia de apă, uleiuri și grăsimi sănătoase în corpul tău.  Pe lângă șampoanele alese de noi pentru astăzi, îți recomandăm să încerci și alte variante potrivite ție, varietatea de pe site fiind largă. Ai grijă de tine și de părul tău!






 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!