TOP 3 PRODUSE DE STYLING CU EFECT INSTANT

TOP 3 PRODUSE DE STYLING CU EFECT INSTANT

De multe ori, în graba către birou, cursuri sau un eveniment, părul arm ai avea nevoie de puțin ajutor, dar timpul nu o permite. De câte ori te-ai întrebat ce anume ai putea avea în geantă pentru a-ți salva părul din orice situație și pentru a te simți în siguranță indifferent de cât de puțin timp ai avea la dispoziție înainte de a pleca de acasă?

Iată top 3 produse de styling cu efect instant pe care merită să le ai la îndemână oricând, oriunde și încă câteva accesorii care le pot scoate din încurcături.

1. Șamponul uscat

E clar deja că toată lumea aflat, de câțiva ani de existența acestui produs minune care a devenit rapid prietenul tuturor femeilor. Acest șampon spray nu este altceva decât o pudră absorbantă menită să elimine excesul de sebum de pe scalp. Ajută, bineînțeles și la styling, oferind o ușoară texturizare a firului de păr și puțin mai mult volum.

ATENȚIE! Șamponul uscat nu este un produs care să facă parte din rutina zilnică de îngrijire și stilizare a părului, acesta fiind menit să fie folosit în situații de urgență, între spălări, nicidecum ca un înlocuitor al șamponului normal.

2. Crema de par

Deoarece părul rebel cu tendință de frizare dă bătăi de cap tuturor femeilor, mai ales în perioada rece a anului, o cremă pentru păr este ideală în geantă sau la birou. Putem apela la ea ori de câte ori avem nevoie de a da un refresh părului, de a-l stiliza discret fără a ne lupta cu firele neascultătoare. Aceasta funcționează la fel de bine și pe părul ondulat, conferind buclelor un aspect mai neted și o formă mai definită.

3. Spray-ul pentru strălucire

De câte ori nu te-ai gândit în drum spre un eveniment că ți-ai fi dorit puțin mai multă strălucire? Părul poate devein tern din foarte multe motive, fie că este vorba de o nevoie directă a sa de hidratare, fie că poluarea mediului înconjurător a intervenit asupra sa. Oricare ar fi motivul, părul tern are nevoie de un ajutor de nădejde ori de câte ori simți că un strop de strălucire ți-ai da un boost de încredere. Așadar, un spray pentru strălucire nu ar trebui să lipsească din geanta ta de zi cu zi, din vestiarul de la locul de muncă sau din geanta de călătorie.

Aceste trei sugestii reprezintă doar o mică parte din produsele de styling care te pot ajuta în momente cheie. O serie de accesorii, cum ar fi un set de agrafe într-o nuanță apropiată părului tău, un elastic transparent, o perie sau o agrafă bijuterie sunt și acestea elemente care îți pot face viața mai ușoară și părul mai ușor de observat și admirat.
Produse recomandate :


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!