TOP 3 INSTRUMENTE DE COAFAT PENTRU VARA ASTA

TOP 3 INSTRUMENTE DE COAFAT PENTRU VARA ASTA
Tuturor ne place cum arată părul proaspăt coafat, ieșit din salon. Ne dă o stare de bine, ne face să ne simțim încrezătoare și ne pune zâmbetul pe buze. Însă, acasă, zi de zi, e greu de atins acest sentiment și greu de imitat tehnica și răbdarea profesioniștilor. Astăzi ne dorim să vă spunem că nu e chiar atât de greu și că există ustensile și produse special create pentru a putea fi folosite și acasă. Nu ți-ar plăcea să te simți ca după o vizită la salon de fiecare dată când te speli pe cap? Hai să vedem cum putem face asta!

USCĂTORUL DE PĂR

Poate cel mai important dintre toate produsele termice pe care le putem avea, uscătorul de păr reprezintă baza rutinei de coafare. Este extrem de important să luăm în calcul achiziționarea unui uscător de calitate care să ne ajute nu doar să ne uscăm și coafăm părul cu ușurință, ci și să-l păstrăm frumos și sănătos. Un uscător de păr profesional vă poate schimba viața!
Puteți să-l accesorizați cu un difuzor care va contribui la conturarea buclelor și crearea unui look cu volum sau cu o perie rotundă care va îmblânzi terminațiile, care poate face bucle sau crea volum la rădăcină.
Nu uitați să aplicați protecție termică și produse pentru texturizare, în funcție de preferințe (spray sau pudră). Protecția previne uscarea și deteriorarea părului iar produsul pentru texturizare vă va ajuta să obțineți un look ca la salon.

PERIA ROTATIVA

Dacă varianta folosirii uscătorului alături de o perie rotunda pare prea complicată, peria rotativă vine în ajutorul oricărei femei își dorește un look ca la salon, dar nu are timpul și nici îndemânarea necesară folosirii mixului de mai sus.
Aceasta se folosește extrem de ușor și cere doar atenție. Coafarea durează puțin și efectele acesteia țin câteva zile. Dacă folosim și protecție termică și pulverizăm și puțin spray texturizant sau fizativ la final, look-ul ca la salon e gata.

PLACA DE ÎNTINS PĂRUL

Placa de întins părul este cu siguranță cel mai blamat instrument de stilizare și asta deoarece este folosit de unele femei greșit și în exces. Asta nu înseamnă că acest produs nu este unul extrem de util și practic, ușor de folosit, cu rezultate uimitoare. Este de mare ajutor în momentul în care vârfurile au nevoie de suport pentru a se așeza sau un păr frizat/ ondulat ușor are nevoie de extra efort pentru a arăta bine. De asemenea, la fel ca în cazul celorlalte menționate și aceasta trebuie folosită în combinație cu protecție termică pentru a diminua potențialele daune.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!