TOP 3 INSTRUMENTE DE COAFAT PENTRU LUNA AUGUST

TOP 3 INSTRUMENTE DE COAFAT PENTRU LUNA AUGUST
Este ultima lună de vară și oricât de tare ne-ar putea întrista această realizare, considerăm că e sănătos și necesar să ne concentrăm pe bucuria datorată căldurii și petrecerii timpului într-un mod cât mai plăcut. Chiar dacă ai fost deja în vacanță sau urmează să mergi dacă ești acum în vacanță sau nu ai deloc vacanță, considerăm că weekend-urile sunt imbatabile și trebuie presărate cu ieșiri în locuri care vă relaxează și vă încarcă bateriile. 

Chiar dacă am ales să dedicăm articolul lunii august, aceste trei produse recomandate sunt ideale pentru orice moment al anului şi reprezintă o investiție de durată, cu un număr nelimitat de utilizări, la prețuri speciale pe site-ul nostru.

Am ales pentru astăzi trei instrumente de coafat care ne plac foarte mult și despre care considerăm că va pot ușura substanțial rutina de coafare a părului, indiferent de tipul acestuia. Ştiai că dacă foloseşti instrumente de calitate şi produse profesionale acțiunea de coafare devine nu doar mai uşoară dar şi mai plăcută? Indiferent de tipul tău de păr şi de aptitudinile pe care le ai în această direcție, investiția într-un instrument profesional te poate scoate din orice încurcătură. 

Aşadar, cine nu vrea rezultate mai bune, mai rapide şi o satisfacție garantată în ceea ce priveşte calitatea şi rezistența coafurii dorite? Toate astea pot fi posibile dacă alegi cu grijă instrumentul care te poate ajuta şi produsele adiacente.

Cele mai utile ustensile, după uscătorul de păr pe care îl considerăm indispensabil, sunt peria rotativă, placa de întins părul şi placa pentru creponat. De ce am făcut această selecție? Haideți să le luăm pe rând:

Peria rotativă – te ajută să coafezi părul după uscare, se foloseşte atunci cănd părul este încă uşor umed, poți îndrepta, ondula, da volum şi elimina complet efectul de frizz sau păr rebel. Nu uita să folosești o protecție termică înainte de a pune peria la treabă și dacă simți că părul tău are nevoie, poți utiliza și o spumă pentru volum.

Placa de întins părul – te ajută să creezi un efect de păr perfect drept, strălucitor, sau bucle lejere ce pot fi transformate într-o coafură elegantă sau într-una messy, de vacanță. Nici aceasta nu trebuie utilizată fără protecție în prealabil și potențialul ei maxim poate fi atins dacă la final pulverizezi un produs pentru strălucire.


Placa pentru creponat- face ce nu poate face niciun alt instrument pentru coafare, dând un volum special chiar de la rădăcină, alături de o textură interesantă, perfectă pentru vacanță și nu numai. Rezultatele sunt uimitoare și pot fi potențate cu un produs texturizant pentru volum care te va face să te simți ca o adevărată leoaică.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!