„STIAI CA”.. DESPRE PARUL TAU

„STIAI CA”.. DESPRE PARUL TAU
Știai că este perfect normal să pierzi până la 150 de fire de păr pe zi? 
Cu toții ne speriem în momentul în care peria se umple de păr sau vedem fire în scurgerea de la cadă după baie, însă nu întotdeauna este un motiv de îngrijorare. Chiar dacă este o problemă comună, căderea părului nu este o problemă decât atunci când se depășesc 150 de fire pe zi. Acestea nu pot fi calculate, însă dacă ar fi să facem o aproximare, dimensiunea lor făcute ghemotoc poate atinge forma unei prune. Atenție, însă, la lungimea părului! Dacă părul este foarte lung, dimensiunea ghemului din fire poate fi mai mare. 
Pentru orice problemă legată de căderea părului, produsele de pe piață sunt variate și din ce în ce mai avansate. 
În timpul anului, există perioade în care părul cade mai mult sau mai puțin. Este un ciclu normal și poate fi influențat de o mulțime de factori externi sau interni. Cu toate că pierderea câtorva fire de păr este normală, ne confruntăm uneori cu o cantitate mai mare de păr căzut. Acela este momentul în care ar trebui să ne îndreptăm atenția către o serie de factori și produse.
Poți în primul rând să îți analizezi stilul de viață și să ajustezi acolo unde lucrurile nu sunt tocmai echilibrate, somn, nutriție, mișcare. Apoi, șamponul și balsamul sunt principalele produse ce pot fi alese special pentru a remedia căderea părului. Cu siguranță că cele două produse menționate înainte sunt aliații părului când vine vorba de orice problemă, însă trebuie să luăm în calcul un tratament special atunci când vorbim despre o cădere mai severă a părului. În ultimii ani au apărut o serie de tratamente cu rezultate uimitoare, deci nu mai trebuie să ne facem griji când în viața noastră apare acest inconvenient. Tratamentele împotriva căderii părului sunt un pas important către salvarea acestuia!
Știai că există cremă pentru păr? 
La fel cum pielea noastră se răsfață cu fel de fel de creme hidratante, loțiuni și geluri, așa și părul nostru merită atenție specială și produse care mai de care mai concentrate pe răsfățul și sănătatea acestuia. Cremele de păr sunt create special pentru situațiile în care avem nevoie de mai multă definire sau pentru a înmuia firele de păr încăpățânate, care ne fac probleme atunci când ne dorim netezime și strălucire. Sunt ușor de folosit și pot fi intrebunițate și în cazul coafurilor mai complexe, nu doar în cazul stilizării zilnice a părului. 
Știai că nu există păr gras, ci doar scalp cu tendință de îngrășare? 
Părul gras este un mit. Nu există păr gras, există scalp cu exces de sebum. Asta înseamnă că glandele sebacee produc mai mult ulei decât este cazul. Scalpul produce un ulei natural care ajută la păstrarea sănătății și frumuseții părului. Se întâmplă, uneori, ca acesta să se dea peste cap și să creeze ceea ce se numește -scalp cu exces de sebum. Așadar, nu părul este gras ci scalpul, uleiurile ajungând bineînțeles și pe păr. Scalpul cu tendință de îngrășare pune probleme multor femei și bărbați deopotrivă. Nu este ușor să îngrijești și să stilizezi un astfel de păr, însă cu produsele potrivite, nimic nu este imposibil.
De foarte multe ori, persoanele cu un exces de uleiuri naturale în păr au tendința de a refuza categoric orice produs de hidratare, considerând că acesta le va stimula și mai tare producerea de sebum. Nu este adevărat! Un ulei hidratant pentru vârfuri este binevenit în rutina de îngrijire, deoarece uleiurile scalpului ajung, de cele mai multe ori doar până la jumătatea lungimii părului, rezultând astfel un păr cu exces de ulei în partea de sus și vârfuri foarte uscate. În cazul acestui tip de scalp și implicit, păr, peria utilizată zilnic are o importanță deosebită deoarece aceasta poate ajuta la redistribuirea uleiurilor naturale pe toată lungimea părului. O perie cu mix de peri, mistreț și Nailon este perfectă pentru asta.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!