SPA PENTRU PARUL TAU

SPA PENTRU PARUL TAU
Când vine vorba de relaxare și tratamente speciale, corpul nostru este primul care beneficiază de răsfăț. Mâinile și restul corpului, picioarele, spatele, toate au parte de masaje speciale, produse de cea mai bună calitate și atenție nu doar din partea noastră ci și din partea specialiștilor atunci când mergem la un spa sau centru wellness. 
Ei bine, considerăm că este cazul ca părul să fie parte activă la aceste momente de relaxare deoarece reprezintă cartea noastră de vizită alături de restul corpului și da, starea de bine sau lipsa acesteia se reflectă și în păr.
De câte ori i-ai oferit părului tău o oră/o zi doar pentru el, răsfățându-l cu tratamente speciale și produse de calitate pe care poate nu le ai în rutina săptămânală de îngrijire?
Părul nostru are nevoie de astfel de momente și tocmai de aceea, te încurajăm să notezi în agendă faptul că cel puțin o data pe lună este timpul pentru asta. Fie că mergi la salon și faci acest proces împreună cu specialistul tău, fie că faci asta singură, acasă, important este să oferi părului tău momente de răsfăț. 
Iată propunerile noastre pentru un astfel de proces de spa pentru părul tău, acasă:
Șampon pentru calmare și relaxare
Indiferent de tipul tău de păr, pentru un moment de Spa, părul tău se poate bucura de un șampon special pentru calmarea scalpului și relaxarea acestuia. Recomandăm și efectuarea unui masaj delicat al scalpului în timpul șamponării. Este extrem de relaxant!

Fiole calmante pentru scalp sensibil
Multe tipuri de păr au scalpul sensibil, mai ales scalpul foarte uscat sau cel cu tendință de îngrășare. Recomandăm folosirea unor fiole calmante care vor reda relxarea scalpului tău și te va face să te simți ca și cum ai fost la salon.

Loțiune calmantă pentru scalp iritat
Dacă scalpul tău este foarte iritat, o loțiune calmantă nu trebuie să lipsească din întregul proces de spa pe care îl vei demara la tine acasă.

Șampon detoxifiant
Dacă simți că scalpul tău are nevoie de o detoxifiere, poți alege un șampon detoxifiant.

Mască pentru detoxifiere
De asemenea, poți combina șamponul detoxifiant cu o mască pentru detoxifiere. Nu doar corpul nostru are nevoie de detoxifiere, ci și scalpul și firul de păr!

Tratament hidratant cu uleiuri
Recomandat oricărui tip de păr, tratamentul hidratant cu uleiuri este ideal pentru o zi de spa.


Și dacă vrei să faci cuiva un cadou special sau dacă vrei să-ți faci ție un cadou care să te inspire și motiveze pentru a-ți oferi această zi/oră de spa pentru păr, poți opta pentru un set Silver Spa, cu o perie minunată, care cu siguranță îți va schimba rutina sau un set Moroccanoil cu produse travel size pentru că părul tău merită să fie răsfățat și în vacanțe.
Set Silver Spa

Set Moroccanoil
Contine :
-Masca de par nuantatoare Rose Gold 30ml;
-Ulei de par tratament Light 15ml;
-Sampon uscat Light 48 ml;
-Pieptene cu dinti rari pentru aplicarea mastii.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!