RUTINA-AJUTOR PENTRU PARUL INCURCAT

RUTINA-AJUTOR PENTRU PARUL INCURCAT
Știai că părul încurcat poate să ascundă de fapt o multitudine de nevoi neîmplinite sau chiar probleme de rezolvat ale părului tău? Poate părea o problemă banală, dar în același timp, încurcarea excesivă a părului poate ascunde dezechilibre la nivelul firului de păr pe care le poți identifica și echilibra. Nu ți-ar plăcea să știi că ai depistat la timp un nivel scăzut al hidratării la nivelul părului și ai făcut modificările necesare atât în ceea ce privește aportul de apă din corp și produsele aplicate pe păr?

În general, încurcarea părului poate avea mai multe motive. Dacă părul tău este fin și obișnuiești să dormi cu părul desfăcut, este inevitabil ca dimineața să nu prezinte o oarecare dificultate la descurcare. Poți folosi în acest sens un pieptene rar sau o perie cu peri de mistreț, descurcând ușor de la vărfuri spre rădăcină, treptat.

Dacă părul tău este ondulat lejer sau cu bucle nu foarte structurate, spiralarea firului de păr poate duce la încurcarea acestuia. Recomandăm descurcarea lui cu un pieptene cu dinții rari în momentul aplicării balsamului sau măștii hidratante, cu mișcări blânde.
Dacă părul tău se încurcă des, în exces și mai ales la nivelul vârfurilor, situația prezintă indicii către o dilemă mai serioasă. Este nevoie să îți observi părul și să verifici nivelul de hidratare al acestuia, starea generală a lungimii și calitatea terminațiilor. Este posibil ca vârfurile să fie despicate sau foarte despicate și părul să fie uscat, lipsit de uleiuri naturale sau privat de produse care să îi ofere asta. Dacă este așa, nu te speria! Primul pas este vizita la salon pentru a elimina vârfurile deteriorate și a avea un nou început. Folosește un șampon și un balsam concepute special pentru hidratare și aplică frecvent un ulei sau un tratament leave in pe bază de ulei pentru a menține un echilibru în ceea ce privește hidratarea și a preveni despicarea repetată a vârfurilor.

Ori de câte ori observi că părul se încurcă mai mult decât de obicei, verifică nivelul de hidratare și schimbă produsele din rutina de îngrijire cu unele orientate spre hidratare. E important pentru lungimi și terminații ca o anumită cantitate de ulei să existe pentru e evita încâlcirea și ruperea acestora.

Atenție! Nu trageți excesiv de păr în încercarea de a-l descurca! Folosiți un produs leave-in și încercați să descurcați de blândețe, folosind o perie sau un pieptene profesional care să nu aplice o presiune care să traumatizeze rădăcina firului de păr, să provoace durere sau să smulgă. Vă rugăm, de asemenea, să nu recurgeți la metode drastice cum ar fi foarfeca. Știm că există situații în care aceasta pare ultima soluție, dar vă garantăm că utilizarea unui produs leave-in sau chiar a unui balsam clasic poate să facă minuni.
Aveți răbdare cu părul dumneavoastră și încercați ca în orice situație să vă arătați toată aprecierea și blândețea de care sunteți capabile, pentru a vă garanta un păr frumos și sănătos în orice sezon și moment al vieții.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!