RASFAT PENTRU PARUL TAU: CUM SA TE SIMTI CA O PRINTESA, FOLOSIND PRODUSE SPECIALE

RASFAT PENTRU PARUL TAU: CUM SA TE SIMTI CA O PRINTESA, FOLOSIND PRODUSE SPECIALE
Câte dintre dumneavoastră au ocazia să se răsfețe cel puțin o dată pe săptămână cu câteva ore de relaxare, spa, masaj și produse profesionale pentru piele, corp și unghii? Cel mai probabil nici măcar un sfert și da, știm că aceasta este realitatea actuală și că timpul este cea mai de preț resursă care se micșorează pe zi ce trece. Ne dorim ca cititoarele și clientele noastre să fie fericite și de aceea facem tot timpul ajustări atât în paleta de produse cât și per total, în serviciile pe care le oferim. Ne dorim, în acest sens să vă transmitem câteva tips-uri de produse care vă pot face să vă simțiți speciale, care să vă pună zâmbetul pe buze și să vă schimbe starea chiar și în cea mai ocupată zi, când abia vă puteți auzi propriile gânduri de atâtea proiecte și întâlniri.

Parfumul de păr- este un produs mic, cu un impact foarte mare. Câteva pulverizări vă pot transpune într-o zi de vacanță pe o insulă alături de persoanele dragi sau, pentru acelea dintre dumneavoastră mai puțin visătoare, vă pot ridica moralul și vă pot face să vă simțiți răsfățată, chiar dacă sunteți la job. Parfumul, fie el de piele sau de păr are puterea de a ne reda încrederea în noi și de a ne completa outfit-ul și machiajul într-un mod spectaculos. Nu ne credeți? Încercați! Nu veți mai renunța la acest truc, va garantăm!

Spray-ul pentru strălucire- de asemenea, un produs mic pe care multe dintre dumneavoastră poate l-ați ignorat considerându-l inutil sau.. un moft. Moft-urile ne ridică moralul și dacă ni le permitem, să știți că pot avea un efect fantastic asupra felului în care ne mișcăm printre toate task-urile zilnice. Un spray pentru strălucire nu doar că vă poate face să vă simțiți ca o prințesă, dar va atrage și priviri și complimente din partea colegelor și de ce nu..a colegilor de la birou. Mai mult decât atât, strălucirea părului a fost dintotdeauna o dovadă de sănătate interioară transpusă la exterior, deci veți emana nu doar frumusețe ci și un aer inspirațional, de sănătate.

Nuanțatorul roz- E adevărat, este nevoie de curaj și de un păr deschis la culoare, însă dacă îndepliniți cele două condiții, vă puteți da un boost de energie cu un singur produs, ușor de folosit și cu efecte molipsitoare. Schimbările sunt renumite pentru resetarea tuturor grijilor și pentru că înlesnesc rezolvarea problemelor cu altă energie, mai bună și mai multă. Așadar, o schimbare pe o perioadă scurtă de timp, după ce v-ați consultat cu specialistul dumneavoastră poate reprezenta un boost incredibil de energie pozitivă, idei și bucurie molipsitoare.

Texturizare cu sare de mare- Părul dumneavoastră va căpăta un aer de vacanță dacă folosiți un spray texturizant. Cu atât mai mult cu cât acesta conține sare de mare. Acest produs vă poate face să vă îndrăgostiți de părul dumneavoastră și să nu mai evitați niciodată folosirea lui. Cine nu își dorește să se simtă ca în vacanță zi de zi, cu un păr cu volum și cu o formă demnă de insule însorite și ședințe foto?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!