PRINCIPALA NEVOIE A PARULUI DEGRADAT

PRINCIPALA NEVOIE A PARULUI DEGRADAT

Principalul lucru de care are nevoie un păr ce se află într-o stare neplăcută, de degradare este aceea de hidratare.  Vă rugăm să luați în calcul acest lucru ori de câte ori ajungeți la concluzia că părul dumneavoastră este degradat sau uscat. Nu, nu există produse minune care să repare terminații ajunse în stadiul maxim de degradare, dar există rutine care să prevină atingerea acelui nivel.

Șamponul, balsamul sau masca de păr trebuie să fie alese cu grijă având în vedere nevoia părului de a-și reface structura firului și de a se hidrata. De cele mai multe ori, un păr degradat este uscat, poros și nu poate susține substanțe nutritive și uleiuri în structura sa. Există produse profesionale în acest sens și vă recomandăm să nu neglijați un păr degradat uscat, deoarece acesta va începe să se rupă și vă veți confrunta cu lipsă acută de strălucire, de greutate, de formă și culoarea va arăta diferit.
Mai jos, atașăm o scurtă listă cu produsele de îngrijire pe care ar trebui să le includeți în rutina dumneavoastră.

Șampon hidratant
Părul decolorat/ uscat/ degradat are, așa cum am menționat și în prealabil, nevoie de foarte multă hidratare. Așadar, așa cum ne-am obișnuit, șamponul este primul pas către asta. Alegeți șamponul cu grijă, consultând lista de ingrediente și asigurându-vă că există în componența acestuia substanțe nutritive și uleiuri care să vă ajute. Sau consultați-vă cu specialistul personal sau cu specialiștii Meraki. 
Lista noastră de sugestii este următoarea:

Balsam nutritiv
Indiferent de starea de degradare în care se află părul dumneavoastră, fie că vorbim despre un nivel mic, mediu sau sever de degradare în urma decolorării sau din alte cauze, balsamul nutritiv special pentru acest tip de păr este indispensabil. El este cel care umple, în completarea șamponului, firul de păr cu substanțe nutritive urmând ca mai apoi să fie sigilate de celelalte produse de îngrijire.
Mască hidratantă
Fie că este înlocuirea balsamului sau folosită ca un pas suplimentar, după balsam, masca hidratantă este un ajutor serios în cazul unui fir de păr extrem de uscat și poros care devine casant. Un extra tips este acela de a folosi masca ca tratament hidratant înainte de șamponare. Nu evitați masca hidratantă dacă diagnosticul părului dumneavoastră este degradat/uscat. Riscați ca prin uscarea excesivă a acestuia să fie nevoie să-l scurtați pentru a-I oferi un nou start.

Ulei/ serum 
Nevoia de hidratare este constantă, motiv pentru care terminațiile părului dumneavoastră au nevoie de un produs care să le ofere posibilitatea de a păstra substanțe nutritive in porii firului de păr. Recomandăm în acest sens folosirea unui ulei pentru vârfuri care să prevină despicarea excesivă și ruperea acestora.

Protecție termică
Limitați expunerea părului degradat la temperature ridicate! Fiind un păr sensibil, părul decolorat are nevoie de protecție termică extrem de mare, deși recomandăm ca intervențiile termice pe un păr extrem de deteriorat să nu aibă loc sau să fie extrem de rare pe parcursul reabilitării acestuia.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!