PLECI IN VACANTA? RECOMANDARILE NOASTRE!

PLECI IN VACANTA? RECOMANDARILE NOASTRE!
Acum că vara este aici, profităm de fiecare weekend să plecăm din oraș și să prindem câteva ore de soare și liniște undeva departe. Tocmai de aceea, vrem să te ajutăm cu câteva sugestii de mini seturi de vacanță pe care le poți lua chiar și în geanta de mână, seturi de produse care să te ajute să-ți îngrijești și stilizezi părul cu drag oriunde te-ai afla.
Balmain vine cu două variante de set mini, ambele cu pouch inclus, perfect pentru pus în bagaj.

Primul set Cosmetic Bag Balmain conține următoarele produse:

-  un spray de par volumizant cu sare de mare de 50 ml care asigură o fixare flexibilă a părului, îi îmbunătățește textura, facilitează coafarea și îl protejează de umezeala externă.

- un balsam de păr Elixir cu extract de Argan de 20 de ml ce reprezintă un tratament de păr ideal, cu extract de ulei organic de argan. Acesta hidratează și înmoaie părul, îmbunătățind elasticitatea și strălucirea sa naturală. 

- un Spray de protecție solară de 50 de ml, bogat în filtre de protecție solară, de tip A/B care hrănește, hidratează și protejează părul expus la soare, apă de mare și clor. 

O altă variantă de set mini cu produse perfecte pentru vacanță este tot de la Balmain, tot cu pouch inclus, ce conține trei produse de îngrijire/stilizare:
un șampon hidratant care curăță în profunzime, hidratează și reîmprospătează; special formulat pentru părul natural sau vopsit, având în compoziția sa argan pur ce lasă părul strălucitor și ușor de coafat.
un balsam hidratant ce revitalizează și conferă părului hidratarea de care are nevoie în zilele de vacanță, având o textură unică și ingrediente speciale pentru părul cu nevoie de hidratare. Acesta este potrivit și pentru părul natural și pentru cel vopsit, lasând firul de păr fin la atingere și plin.
un pieptene pentru stilizare foarte util atât în timpul aplicării balsamului cât și pentru descurcarea uscată a părului sau coafarea sa.

Un alt set, de data aceasta de la Moroccanoil Style Like A Lic Option  include următoarele produse:

 Nou All in One Leave-in Conditioner (50 ml) –hidratează părul și ajută la descurcarea ușoară a acestuia
Hydrating Styling Cream (50 ml) – o cremă leave-in care oferă hidratare și fixare naturală, repară firul de păr și oferă protecție anti-frizz. 
Moroccanoil Treatment (25 ml) – o bază specială pentru orice coafură ce poate fi utilizată pentru a repara, stiliza sau finisa. Este bogat în ulei de argan, vitamine și protein reparatoare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!