PATRU PRODUSE PENTRU STILIZAREA PARULUI LA BARBATI

PATRU PRODUSE PENTRU STILIZAREA PARULUI LA BARBATI
Chiar dacă nu vorbim la fel de des despre părul bărbaților, foarte multe dintre informațiile disponibile pe blogul nostru sunt utile atât femeilor cât și bărbaților. Problemele comune în ceea ce privește sănătatea și îngrijirea părului cât și dorința pentru un păr frumos și plin de viață fac din articolele noastre un câmp comun pentru educarea și sprijinul ambelor sexe în călătoria către părul de vis. Vă invităm să citiți toate articolele noastre și să folosiți cu încredere recomandările, sfaturile și sugestiile specialiștilor noștri.

Așa cum probabil am observat cu toți, orientarea bărbaților către produsele de îngrijire și stilizare a devenit normalitate și tocmai de aceea ne bucurăm și vrem să susținem preocuparea bărbaților pentru estetic și grooming.

Specialiștii Meraki au făcut o selecție de produse de styling pentru bărbați perfecte pentru a te sprijini în crearea coafurii dorite rapid, fără prea mari bătăi de cap. Tooate produsele recomandate de noi sunt disponibile pe site și reprezintă produse profesionale, de cea mai bună calitate. Descurajăm din nou, pe această cale, achiziționarea de produse mass market de proastă calitate care nu doar că nu vor oferi rezultatul dorit, dar pot chiar dăuna sănătății firului de păr.

Așadar, pentru orice coafură, în orice moment din zi sau noapte, un bărbat are nevoie de un produs care să-l ajute să manevreze podoaba capilară, să o fixeze și/sau să o texturizeze, după caz.

Recomandăm achiziționarea unui produs ceară, mată sau nu, după preferințe. Acest produs poate fi unul puternic, cu o capacitate de fixare a părului mai mare, sau unul mediu, cu o capacitate medie, ce va permite părului să aibă o anumită fluiditate. Produsul de tip ceară este extrem de ușor de folosit și poate să funcționeze atât în cazul părului scurt, cât și lung.

Un alt produs pentru fixare poate fi un produs gel, cu o textură diferită și o aplicare diferită, la fel de practică, cu o capacitate medie de fixare, perfect pentru bărbații ce preferă o textură mai fluidă. În această categorie mai intră un produs de fixare, cu o altă textură de tip pastă, undeva între ceară și gel, extrem de simplu de folosit și cu același tip de rezultat. Varietatea de texturi și brand-uri permite clienților noștri să ia alegeri cât mai personalizate, în funcție de dorințele și nevoile lor.

Un alt produs recomandat pentru bărbați, extrem de util și indispensabil este șamponul uscat, acest produs revoluționar, care oferă posibilitatea eliminării uleiurilor naturale de la nivelul scalpului, rapid, în cazuri urgente sau un boost de volum și texturizare a părului. Recomandăm utilizarea responsabilă a acestui tip de produs, indiferent de tipul de păr sau sexul persoanei, deoarece reprezintă un produs adiacent, nu un produs de bază și nu înlocuiește sub nicio formă rutina și produsele de curățare radiționale.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!