PARUL LUNG VA DA BATAI DE CAP? IATA CATEVA SFATURI!

PARUL LUNG VA DA BATAI DE CAP? IATA CATEVA SFATURI!
Știm că uneori poate fi greu să îngrijești un păr cu o lungime peste cea medie, dar știm și că foarte multe femei sunt din ce în ce mai atrase de acest look. Chiar dacă nu este ușor de întreținut, considerăm că un păr lung poate arăta minunat dacă are parte de atenția și îngrijirea necesară. Sfaturile ce urmează sunt menite să vă ajute nu doar să vă susțineți podoaba capilară în procesul de creștere, dar și să întrețineți lungimea pe care v-o doriți fără ca părul dumneavoastră să pară lipsit de viață și personalitate.
1.  Folosiți o perie profesională!
O perie profesională poate face diferența în rutina dumneavoastră de descurcare și stilizare a părului lung. Firul de păr are nevoie să vină în contact cu materiale care să nu-l elecrizeze sau să-l streseze, de aceea părul lung are nevoie de materiale care să prevină ruperea sau despicarea firelor de păr. Recomandăm o perie specială pentru a finisa frumos toată lungimea și a vă fi un aliat în procesul de descurcare a părului. De asemenea, o perie profesională va diminua procesul de frecare datorită materialelor din care aceasta este realizată. Rezultatul? O periere ușoară, fără durere, care susține creșterea sănătoasă a unui păr strălucitor!
Nu uitați că perierea se face de jos în sus, pornind de la vârfuri spre rădăcină, treptat, cu mișcări blânde!
2.  Utilizați de două ori pe săptămână o mască profund hidratantă sau un tratament
Părul lung are tendința de a-și diminua nivelul de hidratare undeva de pe la jumătatea lungimii în jos. Este un proces normal, dar care trebuie ținut sub control, contribuind tot timpul la completarea hidratării. Tocmai de aceea, recomandăm folosirea, măcar de două ori pe săptămână a unui produs cu acțiune profund hidratantă, ca un tratament sau o mască.
Nu uitați că atât tratamentul cât și masca au nevoie de un timp de acțiune și acesta trebuie respectat pentru a se vedea rezultate.
 3.  Nu uitați niciodată de protecția termică!
E foarte clar că de multe ori uităm să folosim o protecție UV pentru tenul nostru și la fel se întâmplă și cu protecția termică. Aceasta acționează ca o barieră împotriva căldurii aplicate pe păr în timpul coafării și părul lung are cu siguranță nevoie de ustensile de coafat. Mai mult decât atât, indiferent de tipul de păr, dacă acesta va petrece timp la soare, în raze UV, are nevoie de protecție termică extrem de mare, de aceea recomandăm ca protecția termică să nu lipsească. 
Nu folosiți ustensile de stilizare fără a aplica în prealabil o protecție termică. Este un sfat extrem de important pentru toate femeile!
4.  Uscarea echilibrată
Încercați să nu folosiți nivelul maxim de căldură al uscătorului de păr, ci mai degrabă să-l creșteți gradual, în funcție de nevoia părului dumneavoastră și de adaptabilitatea sa. Dacă veți folosi uscătorul pe nivelul maxim din prima, părul poate avea un șoc, el fiind oricum îmbibat cu apă care se străduiește să se evapore. Aceasta nu va face altceva decât să forțeze părul și să usuce și uleiurile benefice din terminația acestuia. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!