PAR MAI SANATOS PESTE NOAPTE? - IATA CUM!

PAR MAI SANATOS PESTE NOAPTE? - IATA CUM!
Formula “peste noapte” poate suna clişeic, dar noi am folosit-o cu sensul ei propriu şi anume “pe timpul nopții”. 

Știai că sunt lucruri pe care le poți face pentru părul tău pe timpul nopții ce îl pot ajuta nu doar să îşi îmbunătățească aspectul, dar şi să crească mai frumos și mai sănătos? Poate suna ireal, dar astăzi vom afla împreună care sunt aceşti paşi simpli câtre un păr minunat peste noapte.

Schimbă fața de pernă cu una din mătase sau satin de bună calitate. Recomandăm însă, mătasea. Acest sfat nu vizează doar sănătatea părului tău ci şi a tenului. 

Mătasea este un material natural extrem de delicat ce permite pielii tale să se aşeze lejer şi să nu creeze cute peste noapte. Acelaşi lucru îl face şi pentru părul tău, contribuind la diminuarea frizării, a firelor rupte, a despicării vârfurilpor șo subțierii firelor de păr. 

Tot în acest sens recomandăm renunțarea la accesoriile de păr din metal sau plastic și achiziționarea unui elastic tip scrunchie din mătase ce va contribui la diminuarea firelor rupte și deteriorate în timpul purtării. 

Folosește o perie de calitate înainte de a dormi. Părul trebuie descurcat cu blândețe pentru a fi pregătit de următoarele etape. Este indicat să folosești o perie cu mix de peri naturali care să diminueze efectul de frizare și să interacționeze delicat cu părul tău. Aceasta distribuie uniform și uleiurile naturale de pe scalp și ajută la eliminarea firelor moarte ce pot încurca și rupe firele sănătoase. 

După o descurcare blândă, folosește un ulei hidratant pe terminații și, în funcție de nevoile părului tău poți urca până la jumătatea lungimii (doar dacă părul tău este foarte uscat). Distribuie uniform uleiul și nu folosi decât o cantitate mică. 

Uleiul este un produs dens și o cantitate mică este suficientă pentru a-și face efectul. Ne dorim ca peste noapte, vârfurile să primească hidratate și să fie astfel ajutate nu doar dpdv al texturii ci și ca un scut de protecție în procesul de frecare. 

Mai apoi, îl poți împleti sau prinde într-un turban lejer pentru a preveni și mai bine deteriorarea sa peste noapte. 

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru podoaba capilară pe timpul nopții. Bineînțeles că dacă restul rutinei nu este bine stabilită și respectată, doar îngrijirea pe timpul nopții nu va face minuni, însă o combinație între toate sfaturile pe care vi le dăm aici, în fiecare săptămână, pot să vă trasforme părul într-o adevărată comoară, demnă de reclame sau pictorial Vogue.

Investiți în produse de calitate și arătați-I părului dumneavoastră cât de mult îl iubiți, iar el vă va întoarce dragostea înzecit.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!