PAR FIN SI LIPSIT DE VIATA? IATA CE POTI FACE!

PAR FIN SI LIPSIT DE VIATA? IATA CE POTI FACE!
Multe femei sunt nemulțumite de textura firului lor de păr, fie că vorbim despre un păr degradat, lipsit de hidratare și uleiuri nutritive, fie că vorbim despre un scalp cu tendință de îngrășare care face ca textura lungimilor să fie una uleioasă, fie că vorbim despre un păr subțire, fin, de cele mai multe ori drept, care nu poate susține volumul și forma dorită de posesoarea acestuia. Hai să vedem împreună care sunt cele câteva tips-uri pe care le-am pregătit, care te pot ajuta să-ți iubești părul fin și să-l poți stiliza mai ușor.

Folosește un șampon pentru a da volum părului
Șamponul reprezintă baza pe care vei aplica toate celelalte produse. Alege un șampon potrivit pentru efectul pe care ți-l dorești. Un șampon pentru volum te va ajuta să pregătești părul pentru a-i da forma și textura dorită.

Nu evita balsamul!
Balsamul ar trebui să fie și el potrivit pentru nevoia părului tău de volum. Alege un balsam potrivit pentru asta și ai foarte mare grijă la felul în care îl distribui.

Nu aplica niciodată balsam pe scalp.
 Balsamul este un produs ce se aplică strict pe lungimea firului de păr, în special la vărfuri. Acestea sunt cele mai expuse uscării și deteriorării, motiv pentru care au și cele mai puține substanțe nutrivite în structură. Balsamul este cel care le ajută în acest sens, iar în acest caz, unde scopul este nevoia de volum, lungimile sunt și ele implicate direct.

Nu te feri de spumă!
Spuma pentru volum aplicată înainte de a usca părul cu uscătorul poate da boost-ul perfect unui păr fin și lipsit de formă. Alege o spumă cu care să te simți confortabil, care să nu-ți îngreuneze părul și să îl ajute să ia forma pe care ți-o dorești. 

Folosește un uscător de păr!
Este foarte important să folosești un uscător de păr și să nu îl lași să se usuce natural. Produsele folosite înainte de uscare, mai ales spuma se vor activa în momentul în care asupra lor se va aplica un val de căldură și forța ușoară a mâinilor. De asemenea, cu o perie rotundă cu înveliș ceramic, după ce părul a fost uscat în proporție de 85% poți face minuni pentru a da volum părului.

Texturizează!
Ia în calcul folosirea unui spray texturizant sau a unui șampon uscat. Acestea sunt produse create special pentru a ajuta părul fin și lipsit de volum, așa că ar trebui să te bucuri de potențialul lor, din plin.

Folosește un fixativ lejer.
Ia în calcul folosirea unui fixativ lejer, mai ales în situația în care îți dorești să stilizezi părul cu bucle sau o formă care necesită mai mult suport. Părul fin este cunoscut în a pune bețe în roate coafurilor mai sofisticate, așadar un fixativ lejer este aliatul tău nr. 1 când vine vorba de această problemă.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!