PAR DES CU FIR GROS- CUM IL INGRIJIM?

PAR DES CU FIR GROS- CUM IL INGRIJIM?
Părul tău este foarte des și firul este gros? Multe femei ar spune că aceasta este definiția perfecțiunii când vine vorba de forma și structura podabei capilare, dar știm cu toții că cele care se confruntă cu această binecuvântare nu duc o viață foarte ușoară când vine vorba de stilizarea acestuia și nu numai.

Da, toate femeile își doresc păr des și fir gros, însă acestea nu sunt deloc ușor de îmblânzit și de îngrijit. O coamă de leu poate să-ți dea mari bătăi de cap atunci când îți dorești o coafură sleek sau în momentul în care se activează și mai tare la contactul cu orice formă de umiditate. Își poate pierde forma foarte ușor și este nevoie de un stilist talentat și dedicat pentru a face tot ce este necesar și a-ți oferi sfaturile de care ai nevoie. Tot în dorința de a te ajuta am enumerat și noi o serie de lucruri pe care le poți face în acest sens.

Hidratarea este cheia! Dacă ai un păr des și structura firului de păr este una groasă, acesta este predispus la a se usca rapid în diferite situații, așa că hidratarea este extrem de importantă, printre altele. Am început cu ea deoarece există nenumărate produse pe care le poți folosi în acest scop, de la șampon, balsam, mască și tratamente leave-in, la uleiuri și creme are să te ajute să păstrezi terminațiile hidratate în orice condiții. Ține cont și de hidratarea ta și consumă lichide, în special apă, atât cât este indicat zilnic pentru a evita deshidratarea generală.

Păstrează-i forma! Un păr gros poate să ajungă rapid în stadiul în care să pară că nu i-a fost acordată prea multă atenție în ceea ce privește tunderea vârfurilor și coafarea. Vizitează-ți regulat stilistul și evită acumularea de vârfuri despicate. Optează pentru o tunsoare care să ofere dinamică și trepte, coafează-l ori de câte ori te speli pe cap folosind o perie rotundă sau o placa de întins părul, dar nu uita de protecția termică.

Evită uscarea prin frecarea prosopului deoarece nu vei face decât să contribui la frizarea firelor de păr și îți vei îngreuna munca în ceea ce privește coafarea.

Usucă-l delicat cu ajutorul unui uscător profesional și folosește, în funcție de tipul de păr și necesitățile acestuia, o spumă sau o cremă pentru definire. Uscarea și hidratarea părului este etapa cea mai importantă când vine vorba de un păr cu fir gros. O coafare corectă poate ține până la 4 zile și părul poate arăta impecabil dacă sunt folosite produsele corecte și îi este acordată toată atenția de care are nevoie.

Evită taparea și produsele cu săruri texturizante care pot să accentueze frizarea naturală a tipului tău de păr. Dacă ai un păr des cu fir gros, optează pentru produse care să-l îmblânzească, nu să-i susțină rebeliunea.

O perie de descurcare profesională te poate scăpa de foarte mult efort și durere pe care știm că le-ai experimentat la un moment dat. Încearcă să eviți perierea acestuia când este umed, nu doar pentru că nu este deloc sănătos pentru rădăcini, dar și pentru că nu vei face altceva decât să pregătești terenul pentru procesul de frizare.  Știm, nu e ușor, însă toate produsele noastre sunt aici pentru a-ți fi de ajutor și sfaturile profesioniștilor Meraki sunt puse în scris ori de câte ori avem ceva de spus. Vă mulțumim pentru susținere!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!