PAR BLOND SI NUANTE NEDORITE?IATA CUM SCAPI DE ELE!

PAR BLOND SI NUANTE NEDORITE?IATA CUM SCAPI DE ELE!
Părul blond vopsit se confruntă adesea cu problema nuanțelor nedorite, mai ales în situația în care nuanța naturală a părului este una mai închisă. Nuanțele de galben și portocaliu apar pe părul blond vopsit din cauza decolorării pigmentului/vopselei folosite și din cauza porozității firului de păr. Nu poți preveni 100% apariția acestor dezechilibre la nivelul nuanțelor, însă poți folosi produse care să te ajute să le neutralizezi și să păstrezi structura firului de păr cât mai sănătoasă.

Ce nu trebuie să faci în cazul în care părul tău vopsit blond începe să afișeze nuanțe de galben-portocaliu nedorit:
- nu folosi produse care nu au legătură cu industria de beauty pentru a obține o neutralizare; produsele antibacteriene din farmacie (cum ar fi violetul de gențiană) nu au nicio legătură cu sănătatea și îngrijirea părului și utilizarea acestuia nu va duce decât la pigmentarea părului și deshidratarea acestuia:
- nu folosi șampoane și măști din mass- market care promit neutralizarea nuanțelor de portocaliu, dar de fapt doar o pigmentare necontrolată sau nici măcar asta;
- nu renunța la blond doar pentru că această situație apare; menținerea unui blond perfect nu este ușoară, însă merită tot timpul investit și grija pe care i-o acorzi se va reflecta nu doar în frumusețea acestuia ci și în starea ta de bine- me time is happy time.

Pentru a putea neutraliza nuanțele de galben și portocaliu din părul vopsit blond, este nevoie de produse profesionale de cea mai bună calitate, menite să fie aliații tăi de încredere pentru menținerea blondului perfect. Nu uita că părul blond este mai delicat și mai sensibil dacă este decolorat și vopsit și cu atât mai mult are nevoie de toată grija și atenția din partea noastră, folosind produse care să îi ofere sprijin și nutrienții de care are nevoie și să nu creeze niciun fel de dezechilibru.

Folosește un șampon pentru neutralizarea nuanțelor de portocaliu și galben din părul tău blond. Alege-l cu atenție din varietatea de produse de pe site-ul nostru, menite să te ajute în acest sens. Toată selecția noastră de produse este aprobată de specialiștii Meraki.

Pe lângă șampoanele de neutralizare a nuanțelor nedorite, poate fi de folos și un șampon special pentru amplificarea nuanței de blond. Selecția noastră de pe site cuprinde și șampoane iluminatoare, pregătite să te sprijine în a avea cel mai frumos și luminos blond.
Pe lângă produsele de curățare, recomandăm utilizarea unui produs pentru strălucire, un produs spray cu aplicare ușoară care să sublinieze sănătatea și frumusețea nuanței de blond alese.

Și bineînțeles, indiferent de nuanța de blond pe care o dețineți și indiferent dacă nuanțele nedorite au apărut sau nu încă, protecția termică reprezintă cel mai puternic aliat al unui păr sensibil, decolorat și blond. Aceasta se folosește de fiecare dată înainte de a se interveni termic asupra părului, fără excepție, pentru protejarea acestuia, evitarea deshidratării, despicării vărfurilor sau arderii.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!