ONDULAREA PARULUI CU BIGUDIURI TERMICE: SIMPLU SI RAPID.

ONDULAREA PARULUI CU BIGUDIURI TERMICE: SIMPLU SI RAPID.
Probabil că vă amintiți de chinul prin care treceau mamele noastre folosind bigudiuri din plastic, din burete, multe agrafe, fâșii de bumbac, bigudiuri din ceară și alte metode prin care își odulau părul- metode ce necesitau mult timp și nu aveau mereu rezultatul dorit. Părul era supus la stres, se usca destul de tare, iar femeile foloseau tot felul de metode și produse pentru a-l fixa, uneori ajungând să nu mai aibă niciun pic de fluiditate.
Ei bine, e timpul ca lucrurile să nu mai stea deloc așa. Nu, nu au dispărut bigudiurile și nu vă vom recomanda un ondulator, deși este un produs excepțioal pentru a obține coafura dorită. Rămânem la varianta foarte actuală, în trend și cu un vibe retro: bigudiurile.
E adevărat, părul ondulat cu bigudiurile are un aer diferit, ușor retro, dar poate fi și extrem de modern în același timp. Este și foarte cool ca proces și da, poate fi extrem de rapid, cu rezultate fantastice. Cum? Cu bigudiurile termice de la BaByliss pe care le aplici, le fixezi și în scurt timp, părul va arăta exact așa cum ți-ai dorit, fără bătăi de cap și fire de păr încurcate. Poate ați visat la a vă bea cafeaua sâmbătă dimineața cu bugudiurile aplicate, în halat de mătase, în așteptarea unui eveniment sau a unei ieșiri cu prietenele. Acum este posibil acest lucru, fără prea multe bătăi de cap. 
Este adevărat, părul trebuie pregătit înainte, dar orice stilizare are nevoie de pregătire în prealabil, nu-i așa? Este un proces de scurtă durată, dar asigură buna funcționare a instrumentelor de stilizare și vă asigură sănătatea și frumusețea părului. Vă rugăm să nu dați skip acestei rutine, pentru a vă păstra sănătatea firului de păr.
În primul rând, este extrem de important ca părul să fie bine hidratat, curățat cu un șampon special pentru tipul dumneavoastră de păr și hidratat cu o mască ce va avea grijă ca firul de păr să fie hrănit în profunzime. După aceea, părul trebuie descurcat- fie în timpul acțiunii măștii, folosind un pieptene cu dinții rari, fie după uscare. 
Înainte de uscarea părului, acesta trebuie protejat termic cu un spray cu protecție termică și descurcat cu o perie specială (dacă mai este necesar după descurarea anterioară), care să nu aplice stres la rădăcina firului și să contribuie la o descurcare ușoară, fără durere.
Aplicarea bigudiurilor este simplă, puteți consulta istrucțiunile din pachet sau puteți da o căutare pe youtube pentru un tutorial detaliat al celor de la BaByliss. 
La final, nu ezitați să fixați buclele cu un spray de fixare și, înainte de acesta, dacă doriți, să aplicați un spray texturizant pentru un plus de textură și volum. Această combinație va asigura nu doar rezistența buclelor ci va susține și forma acestora, susținând un look de star, ce va părea proaspăt ieșit de pe scaunul unui salon profesional. Și dacă toate acestea nu vă fac să vă simțiți exceptional, puteți oricând să pulverizați puțin spray pentru strălucire și efectul va fi garantat!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!