MUST HAVE IN BAGAJUL CATRE MARE

MUST HAVE IN BAGAJUL CATRE MARE
Pleci la mare și nu știi ce ar trebui să iei cu tine pentru a-ți proteja părul de razele soarelui, apa mării și timpul pe care îl va petrece într-un messy bun? Ei bine, ca de fiecare dată suntem aici pentru a-ți fi de ajutor și am pregătit pentru tine o mini listă pentru o plecare spontană, de weekend, la mare. 
Indiferent de numărul zilelor petrecute la malul mării, părul tău are nevoie de câteva produse cheie fără de care nu ar fi indicat să pleci. De ce? În primul rând pentru că va lua contact direct cu razele soarelui exact acolo unde acestea sunt mai puternice și anume, la mare. Mai mult decât atât, apa mării, uscarea naturală și timpul petrecut cu părul ud sunt motive suficiente pentru a lua în calcul o listă de produse esențiale care să nu îți lipsească din bagaj. Haide să vedem împreună care sunt acestea! 

Razele UV pot să usuce firul de păr atât de tare, acesta ajungând în stadiul de a se rupe. Acest lucru de întâmplă chiar și cu un păr sănătos, cu atât mai mult cu un păr care deja a trecut prin porcese chimice sau pur și simplu se află într-o stare mai puțin bună. Se pare că expunerea îndelungată la razele UV distrug structura de proteină din firul de păr, aceasta fiind extrem de importantă, la fel cum este colagenul pentru pielea noastră- lipsa proteinei din firul de păr duce la pierderea elasticității, uscare, rupere, degradarea excesivă a vârfurilor și bineînțeles, un aspect general tern, lipsit de viață.

Același lucru se întâmplă și în cazul părului vopsit sau tratat chimic, razele acționând deja ca un decolorant. De aceea observăm, vara, șuvițe de păr mai deschis- razele UV acționează intens, decolorându-le. Părul devine astfel mult mai uscat, poros și lipsit de elasticitate.
Așadar, de ce să nu acordăm atenție sporită acestui fapt și să includem în trusa cu produse de îngrijirea părului un produs cu protecție UV? El este primul pe lista noastră.

Părul uscat sau deteriorate are o enormă nevoie de hidratare. Pe timpul verii, cu atât mai mult la mare, chiar și un păr normal și sănătos este predispus la uscare și deshidratare din cauza tuturor elementelor enumerate în început. Fie că apelezi la un tratament leave-in sau un ulei de păr, îți recomandăm utilizarea acestuia frecvent, de fiecare dată când simți că vărfurile tale au nevoie de hidratare. Exact ca de un pahar cu apă! Uleiul poate fi mai practic doarece nu se elimină complet la contactul cu apa mării, rămânând mai  mult timp în structura firului de păr.

Dacă părul tău are personalitate explozivă și de fiecare dată ajunge să se frizeze în briza mării, de la umiditate, îl poți ajuta folosind o ceară special care să îl îmblânzească și să îți ofere posibilitatea să creezi un look simplu, dar sleek, în același timp. Dacă, însă, prefer ca părul tău să se onduleze și iubești forma pe care o ia la contactul cu umiditatea din aer, nu ezita să îi oferi puțin suport aplicând o cremă pentru definirea buclelor.

În funcție de tipul tău de păr și particularitățile acestuia, produsele esențiale pentru anumite perioade/evenimente, sunt diferite. Noi oferim sugestii generale, însă nu ezita să îți observi permanent părul și nevoile acestuia, deoarece tu ești cea care îl cunoaște cel mai bine și doar dragostea și atenția ta îl pot face să strălucească.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!