MAINILE TALE SUNT CARTEA TA DE VIZITA

MAINILE TALE SUNT CARTEA TA DE VIZITA
Mâinile tale sunt cartea ta de vizită
Știai că..
Indiferent de cât de mult iau contact cu soarele, palmele noastre nu se pot bronza?
Amprentele degetelor noastre sunt unice și nimeni altcineva de pe Pământ nu are aceleași amprente cu ale tale?
Degetele noastre nu au muschi? Tendoanele sunt mișcate de mușchii mâinii.
Există o mulțime de curiozități despre mâinile noastre, dar am ales trei dintre cele mai simple pentru a face introducerea în acest articol. Astăzi, avem ca subiect principal o parte extrem de importantă a corpului nostru, pe care ne bucurăm că o putem pune în atenția clientelor noastre și vă putem oferi un produs care să ofere îngrijire și răsfăț.
De cele mai multe ori, atunci când facem cunoștință cu o persoană, inevitabil îi privim mâinile sau le atingem atunci când dăm mâna. Chiar și în momentele în care contactul nu este direct cu o persoană, mâinile sunt tot timpul în atenția celorlalți. Cu mâinile mâncăm, vorbim la telefon, deschidem uși, apucăm obiecte, înmânăm bani etc.
Fie că ne place sau nu, mâinile sunt cartea de vizită pe care oamenii o observă imediat după trăsăturile feței.  Așadar, îngrijirea și frumusețea acestora este extrem de importantă. Mâinile și unghiile noastre sunt expuse zilnic la foarte multe substanțe și participă direct la acțiuni, unele mai delicate, altele mai dure. Fiind atât de expuse, sunt predispuse la a se usca, deteriora sau chiar răni. 
De multe ori acestea nu primesc atât de multă atenție cum ar trebui, deoarece suntem foarte obișnuiți cu faptul că mâinile noastre pot, sunt puternice, sunt expuse permanent și nu au nevoie de prea mult ajutor. 
Este ideal, însă, să le acordăm la fel de multă atenție ca tenului nostru, folosind produse de îngrijire, reparare, hidratare și de ce nu, înfrumusețare. 
Manichiura este pusă sub lupă cel puțin de două ori pe lună de către doamnele și domnișoarele care optează pentru servicii profesionale, însă pielea mâinilor noastre trebuie și ea să completeze o manichiură impecabilă.
Vă recomandăm, așadar, utilizarea unei creme pentru mâini și unghii, o cremă reparatoare cu Ingredientele active funcționale precum Ulei din Semințe de In, Lanolină, Alantoină și Glycerină.
Aceasta asigură o acțiune emolientă, hidratntă și protectivă. Folosită regulat menține pielea netedă și catifelată și combate descuamarea cauzată de agenții externi. Formula sa bogată ajută la menținerea elasticității și strălucirii unghiilor.
Este potrivită pentru zonele cu piele îngroșată și are o consistență delicată, ce se absoarbe rapid, potrivită pentru toate tipurile de piele.
Nu vă neglijați mâinile, sunt a doua dumneavoastră carte de vizită!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!