KIT DE INCEPUT DE TOAMNA

KIT DE INCEPUT DE TOAMNA
A venit toamna și trebuie, ca în fiecare început de anotimp, să privim cu atenție kit-ul de îngrijire a părului și să facem câteva schimbări. Termenii sunt puțini și clari: urmează vreme mai rece, multă umezeală și părul nostru are nevoie de o îngrijire corectă, în pași simpli, cu produse de calitate.
Unde ne uităm și ce trebuie să achiziționăm? Iată lista produselor pe care trebuie să le luăm în calcul la început de toamnă, în funcție de noile nevoi ale părului, după o vară caniculară, pentru o îngrijire ca la carte:
  1. Șamponul potrivit tipului dumneavoastră de păr- Bineînțeles că toate femeile dețin cel puțin un șampon, însă extrem de important este să aveți în rutina de îngrijire un șampon potrivit tipului dumneavoastră de păr. Doar acela va putea să vă ajute să vă îngrijiți părul exact așa cum are el nevoie și să obțineți astfel rezultate uimitoare. Nu faceți niciun compromis când vine vorba de sănătatea și frumusețea părului dumneavoastră!
  2. Balsamul- La fel ca și șamponul, balsamul trebuie ales în funcție de nevoile părului dumneavoastră. Fie că vă doriți mai mult volum, doriți să neteziți firele frizate, doriți să ameliorați tendința scalpului de îngrășare sau să atenuați nuanțele de portocaliu din părul blond, există set-uri de șampon și balsam pentru toate acestea. Atenție! Balsamul trebuie lăsat să acționeze pe păr exact atât cât se menționează pe prospectul acestuia, deoarece lăsat mai puțin nu poate să atingă nivelul maxim de îngrijire pentru care a fost creat.
  3. Masca de păr- Masca de păr este esențială în kit-ul de îngrijire a oricărei femei deoarece aceasta intensifică beneficiile șamponului și/sau ale balsamului, oferind astfel părului mai multe substanțe nutritive și implicit mai multă sănătate, strălucire și hidratare. Atenție! Pentru ca acest pas din îngrijirea părului să fie unul de succes, masca de păr trebuie lăsată să acționeze atât cât este indicat pe ambalaj, nu mai puțin.
  4. Uleiul de păr- Orice tip de păr are nevoie de o cantitate mai mică sau mai mare de ulei, în funcție de gradul de hidratare al acestuia. În orice caz, vârfurile se usucă cel mai rapid, motiv pentru care uleiul de păr nu trebuie să lipsească din baia și/sau chiar geanta unei femei. Acesta redă strălucirea vârfurilor hidratându-le delicat și le îmblânzește, acolo unde este cazul. Părul cu tendință de frizare și părul degradat sunt cele mai predispuse la uscarea excesivă a vârfurilor.
  5. Spray- ul cu protecție termică- De fiecare dată când părul este spălat, ulterior, va fi uscat. Rare sunt momentele în care părul este lăsat să se usuce natural, motiv pentru care utilizarea uscătorului de păr este implicit parte din rutina de îngrijire și stilizare a părului. Astfel, este nevoie ca de fiecare dată să venim în ajutorul firelor de păr cu o protecție termică deoarece părul ud este mult mai sensibil și căldura uscătorului îl poate deteriora sau sensibiliza și mai tare, iar ustensilele de stilizare a părului ca placa, ondulator etc. folosesc temperaturi mari și foarte mari pentru a opține rezultatele de styling dorite și astfel pot deteriora firul de păr neprotejat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!