INGRIJIREA TENULUI IN 3 PASI SIMPLI

INGRIJIREA TENULUI IN 3 PASI SIMPLI
Cum să ai grijă de tenul tău în trei pași simpli, fără stres și fără o mulțime de produse în care să te încurci și pe care să nu ții minte cum trebuie să le folosești? Știm că foarte multe femei sunt extrem de ocupate și au nevoie de indicații clare când vine vorba de necesitățile tenului lor și ordinea zilnică de aplicare a produselor. Nu e ușor să menții o piele frumoasă și sănătoasă dacă programul îți este super încărcat, zilele trec rapid și seara ajungi acasă fără pic de energie, însă, așa cum v-am obișnuit, am gândit pentru clientele și cititoarele noastre o listă de sfaturi de urmat pentru o îngrijire de bază a tenului, indiferent de vârstă. Aceasta durează extrem de puțin și necesită doar răbdare, iubire pentru pielea voastră și produsele necesare. Vă rugăm să achiziționați produse de calitate, profesionale, deoarece tenul nostru nu este nicicum un domeniu unde să facem economie!

Curățarea
Curățarea tenului este prima și cea mai importantă etapă. Faceți asta în fiecare seară, cu religiozitate, indiferent dacă ați avut sau nu machiaj aplicat, dacă ați fost la țară sau în oraș sau nu ați ieșit din casă. Curățarea tenului ppregătește tenul pentru a primi hidratare și tocmai de aceea porii nu trebuie să fie astupați cu particule de praf, machiaj sau poluare din aerul orașului.  Fie că folosești un produs gel sau o apă de curățare, asigură-te că mișcările sunt delicate, mai ales în zona ochilor și că nu folosești o dischetă la ambii ochi. Curățarea/demachierea tenului este un proces extrem de delicat ce necesită grijă și o igienă sporită!

Tonifierea
Tonicul este un produs ce contribuie nu doar la curățarea în profunzime ci și la deschiderea porilor pentru a primi cu brațele deschise produsele ce urmează a fi aplicate pentru hidratare. Recomandăm aplicarea tonicului pe fața umedă, cu mișcări delicate, evitând zona ochilor. Acesta poate da o ușoară senzație de usturime, însă acest lucru este normal și nu aveți de ce să vă faceți griji. La fel ca si produsul de curățare, tonicul trebuie ales în funcție de tipul de ten, deoarece un ten sensibil va avea nevoie cu siguranță de un produs delicat, cu un grad mai redus de purifiere.

Hidratarea
A treia și ultima etapă din îngrijirea esențială a tenului este hidratarea. Aceasta se face cu ajutorul unui ser hidratant, a unui ulei sau a unei creme sau gel de hidratare. Se aplică uniform, pe toată zona feței și a decolteului și se masează cu mișcări blânde până ce produsul s-a absorbit în piele.
În funcție de tipul de ten, această etapă poate fi extinsă, aplicându-se atât un ser cât și o cremă hidratantă sau o mască hidratantă, după caz. În a treia etapă de îngrijire a tenului se pot folosi accesorii de tip rolă de jad sau diferite instrumente pentru masajul facial și aceasta poate dura atât cât vă permite timpul și răbdarea.
Dacă reușiți să faceți aceste trei acțiuni seara și dimineața, rutina dumneavoastră de îngrijire a tenului se va contura frumos și ușor iar îmbunătățirile se vor observa cu ochiul liber. 
Nu uitați că alimentația, odihna și hidratarea sunt și ele elemente importante ce contribuie la sănătatea și frumusețea pielii!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!