INGRIJIREA PARULUI NATURAL

INGRIJIREA PARULUI NATURAL
Pare că părul natural este demult uitat, însă ultimii ani au readus în atenția publicului și această variantă. Ne bucurăm să vedem atât femei care optează pentru nuanțe care să le pună în valoare trăsăturile și personalitatea, la fel de mult cum ne bucurăm să observăm femei care au ales să își păstreze părul natural, fără intervenții ce țin de colorarea acestuia. Dacă părul dumneavoastră este natural și vă doriți să îl păstrați astfel, acordați multă atenție formei în care se află, din punct de vedere al sănătății acestuia. Toate femeile își doresc un păr natural puternic, însă uităm uneori cât de important este ajutorul intern și extern pe care îl oferim părului nostru. Pentru orice rezultat excepțional este nevoie de o doză de efort, iar părul nostru cere doar grijă, atenție, hrană de calitate, odihnă și produse profesional

Este foarte important să luăm în calcul tipul de produse folosite și să nu evităm produse esențiale pentru păstrarea sănătății unui păr natural.
Șamponul potrivit- Dacă nu folosești șamponul potrivit, nu poți păstra un păr natural sănătos. Trebuie să testezi mai multe variante și să ajungi la o concluzie în ceea ce privește compatibilitatea părului tău cu un șampon pentru volum. Șamponul reprezintă baza pe care vei aplica toate celelalte produse. Alege un șampon potrivit pentru efectul pe care ți-l dorești. Un șampon pentru volum te va ajuta să pregătești părul pentru a-i da forma și textura dorită.
Tratamentele specializate pe tipul tău de păr- Indiferent de tipul de păr, acesta are o particularitate, o nevoie specială sau o problemă ce trebuie remediată sau ținută sub control. Așadar, fie că vorbim despre un scalp ce prezintă descuamări, despre un păr extrem de fin, despre un păr degradat sau un scalp cu tendință de îngrășare, toate acestea pot găsi aliat într-un tratament special creat pentru a te ajuta. Nu neglija nevoile părului tău, deoarece doar cu sprijinul tău poate deveni frumos și puternic, așa cum îți dorești.

Produse hidratante- Fie că vorbim despre balsam, mască sau tratamente leave-in după spălare, produsele ce oferă hidratare părului tău sunt esențiale în rutina de îngrijire indiferent de tipul tău de păr. Nu evita produsele ce oferă hidratare nici chiar în cazul unui scalp cu tendință de îngrășare! În timp, uleiurile din păr, la fel ca și colagenul, se pierd încetul cu încetul. Ai grijă ca în funcție de nivelul acestuia să suplimentezi ori de câte ori este cazul pentru a evita uscarea și deteriorarea părului.

Protecția termică- Poate cel mai popular produs în recomandările noastre, tocmai pentru că este un produs cheie care te ajută să previi eventualele probleme ce se pot crea din cauza intervențiilor termice, fie că vorbim despre uscare sau coafare. Protecția termică nu trebuie să lipsească din rutina ta dacă îți dorești un păr sănătos și puternic!
Peria rotundă cu peri de mistreț - Peria rotundă cu mix de peri de nailon și peri de mistreț este ESENȚIALĂ pentru o bună îngrijire a părului și stilizarea zilnică a acestuia. Perii de mistreț au proprietăți naturale de recondiționare a scalpului, iar perii de nailon ajută la descurcarea firelor de păr, protejându-le în același timp și evitând ruperea. Acest mix de peri are și un efect relaxant asupra scalpului, masându-l ușor în timpul folosirii.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!