INGRIJIREA PARULUI LA FINAL DE VARA

INGRIJIREA PARULUI LA FINAL DE VARA
Din păcate, vara se termină curând. E adevărat că soarele mai stă cu noi o vreme, însă ușor, ușor lucrurile se vor schimba și părul nostru are nevoie de un plan de refacere după mult timp petrecut pe plajă sau în apă. Chiar și fără să fie trecut printr-o vacanță la mare, părul nostru la final de vară este puțin sau mai mult diferit de cum am pornit acum trei luni.

În funcție de cât de degradată este suprafața părului, avem nevoie de produse mai puternice sau nu. După cum probabil știi, razele UV au o forță uimitoare asupra structurii firului nostru de păr, făcând ca acesta nu doar să se decoloreze ci să se usuce și chiar să ducă la ruperea acestuia. Nu vrem să te speriem și nici să ajungem să recomandăm tunsoare, deși la final de vară o vizită la salon pentru a face un control general nu este o idee rea.
Dacă prevenția a fost făcută corect, atunci părul tău este într-o stare bună.Am avut grijă să dăm toate informațiile și sfaturile posibile în această vară, chiar și despre resuscitarea părului după piscină. Știai că apa din piscină este într-o oarecare măsură un dușman al părului tău? Mai ales dacă ai părul blond.

Ei bine, să ne imaginăm că nu ai vrut să ții cont de nimic în această vară și părul tău are nevoie de intervenție specială din partea ta. Ce e de făcut?
Alege un șampon cu un grad mare de hidratare, cu uleiuri în compoziție și folosește-l alături de o mască menită să hidrateze și cel mai uscat păr. Nu, nu contează nici dacă ai scalp cu tendință de îngrășare, nici dacă ai un scalp sensibil- hidratarea este pentru toată lumea. Plus de asta, în situația de față, ne concentrăm pe lungimi.
Ele au cea mai mare nevoie de hidratare si le-o poți oferi folosind șamponul potrivit, o mască potrivită, un ulei care face minuni și categoric un leave-in pentru momentele în care simți că lipsește ceva.

Mai mult decât atât, încearcă să-l usuci natural măcar o vreme sau încearcă să nu folosești uscătorul imediat ce ai ieșit din duș. Dă-i părului tău puțin timp să elimine singur apa acumulată, după care răsfață-l cu un ulei sau un leave-in. Asta îl va face să se relaxeze și să își recapete ușor, ușor forma de dinainte.
Ține-l departe de ustensile termice și încearcă să nu îl mai prinzi atât de des. La final de vară, părul nostru are nevoie de o vacanță. E important să încercăm să i-o oferim, deoarece perioada de toamnă-iarnă este și ea una dificilă care îl va face să treacă prin multe peripeții din care va trebui să își revină.

Nu duce o viață prea ușoară și cu toate astea, noi putem să i-o ușurăm folosind produse profesionale și ținând cont de orice sfat primim în legătură cu sănătatea și frumusețea părului nostru.
Nu uita că pe lângă produsele folosite, alimentația, odihna, hidratarea și vitaminele pot face minuni pentru părul tău!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!