INGRIJIREA LA MASCULIN

INGRIJIREA LA MASCULIN
Odată cu venirea toamnei, pare că ne îndreptăm din nou atenția și către îngrijirea la masculin. Toamna și iarna este momentul cel mai potrivit pentru o îngrijire mai intensă când vine vorba despre chipul și barba soților, fraților și partenerilor, nu-i așa?

Așadar, am introdus în oferta noastră și produse pentru bărbați, atât pentru sănătatea și frumusețea părului cât și pentru cea a tenului. Chiar dacă frumusețea și îngrijirea tenului nu era un subiect luat în calcul de partea masculină până nu demult, acest subiect nu mai este deloc un mister sau unul de evitat și cu toții am înțeles că îngrijirea nu este doar pentru femei ci pentru toți oamenii.
Din fericire, avem câteva sugestii potrivite pentru această toamnă. Puteți începe un ritual de îngrijire în cuplu, care nu doar să vă ajute fizic și să vă facă să vă simțiți răsfățați, dar să ofere și timp petrecut împreună.

În cazul în care optați pentru păstrarea și stilizarea părului facial, trebuie să luați în calcul faptul că acesta are nevoie de grija și atenția de care beneficiază și podoaba capilară, uneori poate mai multă. Părul facial are tendința de a se usca mai repede, de a pica, de a se încurca sau crește într-un mod neplăcut, așadar are nevoie de produse de hidratare, stilizare și bineînțeles, de stilizare cu foarfeca pentru a obține forma dorită și a nu da impresia că este neglijat.
Așadar, domnii iubitori de barbă pot începe în această toamnă un ritual de îngrijire și stilizare a părului facial. Acesta, la fel ca și părul de pe scalp, tinde să se usuce, mai ales după o vară petrecută în razele soarelui, la contact cu apa mării și prea puțină hidratare. Recomandăm utilizarea unui ulei special pentru barbă, menit să reface structura sănătoasă a firului, să readucă uleiuri în compoziția acestuia și să vă ofere un aspect general al bărbii mai mătăsos și mai armonios.

Știai că firele de păr din barbă se regenerează aproximativ la fel ca cele de pe cap? Există perioade ale anului în care aceasta se rărește. În general, acest lucru se întâmplă toamna. Însistați pe a folosi produse de calitate, atât pentru îngrijire cât și pentru stilizare.
O ceară pentru stilizarea bărbii este un produs indispensabil dacă vă doriți un aspect îngrijit al acesteia. Reprezintă baza de stilizare și este important să o aveți la îndemână în orice situație.

Pentru domnii care preferă absența bărbii, recomandăm ca produsele pe care le folosiți să fie de foarte bună calitate și procesul de bărbierire să fie unul delicat. Folosiți un gel pentru bărbierit blând cu pielea dumnevoastră, profesional, care să vă asigure o piele hidratată, fără răni sau iritații. În acest sens, recomandăm și un balsam pentru după bărbierit, produs ce vă va ajuta să eliminați orice posibilitate de a vă irita pielea și a crea o stare de disconfort îndelungat, după bărbierire.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!