INAMICII PARULUI VOPSIT

INAMICII PARULUI VOPSIT
Oricât de mult ne-am dori să negăm asta, multe femei reușesc să deterioreze o culoare superbă rezultată în urma vizitei la salon folosind produse nepotrivite sau având o rutină greșită de îngrijire a părului. Îndiferent de calitatea înaltă a salonului și a produselor folosite în procesul de colorare, o rutină greșită va duce rapid către deteriorarea culorii și de ce nu, a întregului păr. Nu e cazul să ne panicăm deoarece suntem aici pentru dumneavoastră și ne dorim să învățăm împreună ce trebuie să evităm pentru a păstra o culoare frumoasă, strălucitoare.

Șamponul nepotrivit- Din păcate, părul vopsit afe nevoie de o atenție mai mare din partea noastră decât un păr natural. De ce? Deoaece a trecut printr-un proces și mai mult decât atât, ne dorim păstrarea culorii cât mai vie și menținerea sănătății părului. Șamponul nepotrivit reprezintă un inamic al părului vopsit deoarece ingredientele active din acesta, mai ales dacă este un produs mass market pot ataca vopseaua, o pot scoate treptat din păr sau îi pot lua din intensitate. În orice rutină de îngrijire a oricărui tip de păr, de orice formă sau culoare, totul pleacă de la șampon. Alegerea acestuia este o misiune extrem de importantă și de ea depinde într-o oarecare măsură buna funcționare a tuturor celorlalte produse adăugate. Pentru părul blond, spre exemplu, putem alege din multe variante de șampon, cele mai importante fiind cel iluminator și cel violet, care neutralizează nuanțele de galben/portocaliu din păr.

Balsamul și masca mass market- Balsamul și masca de păr sunt extrem de importante când vine vorba de îngrijirea părului, iar produsele mass market nu reușesc să se ridice la nivelul nevoilor unui păr vopsit. Balsamul și masca sunt parte din pachetul de start al unei îngrijiri corecte, părul vopsit având de multe ori tedința de a deveni deshidratat și uscat. Un balsam pentru luminozitate și hidratare sau un balsam violet pentru atenuarea nuanțelor nedorite în părul blond rece este exact ce aveți nevoie.

Uleiul de păr care nu oferă hidratare- Din păcate, întâlnim pe piață și astfel de produs pe bază de ulei care de fapt nu oferă niciun grad de hidratare părului nostru. Orice tip de păr are nevoie de o cantitate mai mică sau mai mare de ulei, în funcție de gradul de hidratare al acestuia. În orice caz, vârfurile se usucă cel mai rapid, motiv pentru care uleiul de păr nu trebuie să lipsească din baia și/sau chiar geanta unei femei. Acesta redă strălucirea vârfurilor hidratându-le delicat și le îmblânzește, acolo unde este cazul. Părul cu tendință de frizare și părul degradat sunt cele mai predispuse la uscarea excesivă a vârfurilor.

Absența spray-ului cu protecție termică- De fiecare dată când părul este spălat, ulterior, va fi uscat. Rare sunt momentele în care părul este lăsat să se usuce natural, motiv pentru care utilizarea uscătorului de păr este implicit parte din rutina de îngrijire și stilizare a părului. Astfel, este nevoie ca de fiecare dată să venim în ajutorul firelor de păr cu o protecție termică deoarece părul ud este mult mai sensibil și căldura uscătorului îl poate deteriora sau sensibiliza și mai tare iar ustensilele de stilizare a părului ca placa, ondulator etc. folosesc temperaturi mari și foarte mari pentru a opține rezultatele de styling dorite și astfel pot deteriora firul de păr neprotejat.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!