IATĂ CARE SUNT ALIAȚII PĂRULUI BLOND!

IATĂ CARE SUNT ALIAȚII PĂRULUI BLOND!

Există multe tipuri de produse specializate pe îngrijirea și stilizarea părului blond. Am făcut o listă de 6 astfel de produse, cu mai multe variante la unele dintre acestea, deoarece ne dorim ca părul blond să strălucească la capacitate maximă și să nu mai fie o culoare atât de temut printre doamne și domnișoare

În orice rutină de îngrijire a oricărui tip de păr, de orice formă sau culoare, totul pleacă de la șampon. Alegerea acestuia este o misiune extrem de importantă și de ea depinde într-o oarecare măsură buna funcționare a tuturor celorlalte produse adăugate. Pentru părul blond, putem alege din multe variante de șampon, cele mai importante fiind cel iluminator și cel violet, care neutralizează nuanțele de galben/portocaliu din păr.

Balsamul este și el parte din pachetul de start al unei îngrijiri corecte, părul blond având de cele mai multe ori tedința de a deveni deshidratat și uscat. Un balsam pentru luminozitate și hidratare sau un balsam violet pentru atenuarea nuanțelor nedorite în părul blond rece este exact ce aveți nevoie

Rutina de îngrijire continuă cu masca de păr, acolo unde considerați că este nevoie. Părul blond, așa cum am mai spus, este predispus la uscare și deshidratare, motiv pentru care o mască este binevenită, fie ea mască iluminatoare- pentru a susține și restructura firul de păr degradat.

Un produs destul de nou pe piața din România este spuma pentru amplificarea culorii care nu putea să lipsească de pe lista de aliați ai părului blond.

Una dintre problemele majore ale părului blond o reprezintă rădăcinile închise la culoare  care te împing să mergi la salon ori de câte ori își fac apariția. Susținem vizitele dese la salon și îngrijirea specializată a părului, însă ne dorim să oferim și tips-uri de produse care să ajute în orice situație, cum ar fi spray-ul pentru colorarea rădăcinilor, în cazul de față.

Și nu în ultimul rând, spray-ul pentru strălucire, care ar trebui să aibă un loc de cinste în geanta oricărei fericite posesoare de păr blond.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!