IATA CATEVA TIPURI DE IMPLETITURI PENTRU VARA ACEASTA!

IATA CATEVA TIPURI DE IMPLETITURI PENTRU VARA ACEASTA!
Împletiturile sunt coafuri ce datează din cele mai vechi timpuri și sunt la fel de actuale, practice și cool și astăzi, în 2022, leagănul modernității. Pot fi extrem de feminine, stilizate sau messy, accesorizate sau  duse în fel de fel de direcții stilistice. Nu exisă femeie care să nu fi folosit această coafură măcar o dată în viață și cu siguranță este unul dintre cele mai întâlnite îndeletniciri când vine vorba de stilizarea părului. În foarte multe culturi, împletirea părului este o artă și este dată mai departe din generație în generație.
Știai că în multe triburi africane tipul de împletitură a părului era un semn identitar și astfel era recunoscut tribul din care fiecare individ face parte?

Coada împletită simplă
Probabil cea mai întâlnită împletitură este cea clasică, în trei, unde totul este extrem de simplu și rapid. Este tipul de împletitură care se învață din copilărie și este o metodă eficientă pentru o coafură lejeră, ușor messy sau din contră, pentru o coafură foarte structurală, dacă împletitura este efectuată strâns și se folosesc produse pentru netezire și fixare. Dacă optezi pentru o coadă împletită messy, nu ezita să o ciufulești puțin la final și să folosești un texturizant spray pentru un efect extra. 
Dacă, în schimb, dorești o coadă împletită structurată și perfect finisată, nu ezita să apelezi la o ceară de netezire și fixare pentru a obține rezultatul dorit.

Coada de pește
Coada împletită ca o coadă de pește este un tip de împletitură ce se efectuează luând continuu câte o șuviță de păr din dreapta și una din stânga. Este denumită și coada în două și este aproximativ la fel de simplă ca cea clasică. La fel ca și la cea clasică, poate fi executată lejer sau din contră, foarte strâns și poate fi stilizată atât într-un stil clasic și minimalist, cât și într-un stil bohemian, aceasta fiind foarte des întâlnită în cadrul festivalurilor.
Tips: Pulverizează spray pentru strălucire peste cozile împletite și părul tău va capta lumina ca într-un basm.

Împletitura franceză
Aceasta reprezintă împletitura în trei, însă punctul de pornire se află undeva mai sus, pe scalp, nu la baza acestuia ca în cazul împletiturii clasice. În România, acest tip de împletitură mai este denumit ca spic, făcându-se asociere cu forma spicului de grâu. 
Dacă dorești o coafură finală cu textură și volum, poți aplica, înainte de a începe să împletești, un spray pentru volum și textură care să creeze impresia unei coafuri de vacanță, pe insulă.

Împletitura tip sfoară
Împletitura tip sfoară este extrem de simplu de realizat și arată extrem de interesant, fiind de fapt două șuvițe răsucite în direcții opuse. Poți realiza, cu ajutorul acestui tip de împletitură, folosind șuvițe subțiri de pe toată suprafața scalpului, impresia unei coafuri afro sau jamaicană, perfecte pentru o petrecere sau un festival.
Tips: Pentru ca acest tip de coafură să arate bine și să reziste, descurcă foarte bine părul în prealabil cu o perie profesională și aplică o ceară cu fixare ușoară.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!