IATA 5 PRODUSE ESENTIALE SUB 50 DE LEI!

IATA 5 PRODUSE ESENTIALE SUB 50 DE LEI!
Știm, se spune des că dacă vrei să ai un păr frumos și sănătos trebuie să investești. E un mit faptul că trebuie să îți permiți să cumperi produse scumpe dacă vrei calitate. Da, e adevărat că produsele profesionale sunt puțin mai scumpe decât cele de mass-market, însă produsele profesionale sunt și singurele care oferă rezultate. Preferi să dai 20 de lei fără sens sau 50 de lei și să ajungi să te îndrăgostești de produsul respectiv? Cred că știm deja răspunsul.
Ei bine, pentru că vrem să îți demonstrăm că sănătatea și frumusețea părului tău depind în primul rând de atenția și grija ta, nu de finanțele tale, iată lista noastră de 5 produse minunate, sub 50 de lei:

Balmain Session Spray Strong Travel Size/Spray cu fixare puternică-
Oricând ai nevoie de un spray de fixare, îl poți avea în geantă. Este ușor de folosit, într-un recipient practic și te ajută să obții un efect de durată fără să încarce excesiv firul de păr.

3Deluxe Nutritive/Mască  nutritivă-
Deși am considerat că șamponul este un produs mult prea popular pentru a-l include în lista noastră, să știți că puteți găsi o varietate de șampoane sub 50 de lei la noi pe site. Revenind la mască, aceasta nu trebuie să lipsească din baia nimănui și e minunat că putem să vă recomandăm o variantă accesibilă tuturor.

Leave-In Conditioner Spray/Balsam spray fără clatire-
Produsele leave-in sunt o descoperire revoluționară! Nu-ți dorești să poți oferi părului tău senzația pe care o ai după folosirea unui balsam, dar fără să te afli în duș și fără să fie nevoie de clătire? Re-vo-lu-ți-o-nar!

Montibello Texture Surf Salt/Spray de styling cu sare pentru crearea buclelor-
Chiar dacă ai sau nu bucle, produsul acesta texturizant le poate susține pe ale tale sau te poate ajuta în a crea unele noi. În general, textura produsă de sare e una extrem de seducătoare, ce te duce cu gândul la vacanțe exotice și o naturalețe a părului răvășitoare.

Sensus Tabu Prep 10 After pillow/Șampon uscat pentru toate tipurile de păr –
Cel mai popular produs după șamponul normal? Șamponul uscat, evident! Îți dorești un șampon uscat profesional și totuși consideri că există brand-uri de top pe care nu ți le permiți încă? Avem și produse accesibile oricărui buget, așadar iată recomandarea noastră.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!