FOLOSEȘTI PERIA POTIVITĂ ÎN RUTINA TA DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI?

FOLOSEȘTI PERIA POTIVITĂ ÎN RUTINA TA DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI?

 

De-a lungul timpului au apărut pe piață foarte multe modele de perii și asta poate fi derutant pentru multe dintre femei, mai ales pentru acelea care au avut o rutină fixă timp de mai mulți ani. Nu vă speriați de noutate! Periile sunt din ce în ce mai calitative și asta nu poate decât să ne bucure – atât pe noi, specialiștii pasionați de sănătatea părului  cât și pe dumneavoastră, clientele noastre.
Iată 5 dintre acestea care vă pot fi de ajutor și la ce ajută fiecare:

1. Pieptenele clasic 

Pieptenele clasic este un prieten vechi al tuturor femeilor și bărbaților deopotrivă. Este folosit de foarte multă vreme și încă ne este de folos în stilizarea părului. În general, acesta este împărțit în două, o parte cu dinții mai deși și o parte cu dinții mai rari. Pieptenele ajută la descurcarea nodurilor care ne pun uneori probleme, la netezirea părului , crearea de valuri în cazul coafurilor retro sau taparea lui atunci când îl stilizăm.

2. Pieptenele cu dinți rari

Pieptenele cu dinți rari este prietenul cel mai bun al părului care se încurcă ușor, asta deoarece ajută la descurcarea părului atunci când acesta este ud.
Poate fi folosit singur, după duș sau în timpul dușului chiar atunci când masca se află pe păr, ajutând astfel la distribuirea uniformă a acesteia și la descurcarea ușoară a firelor încâlcite.

3. Peria rotundă din ceramică

Peria rotundă din ceramică nu trebuie să lipsească din kitul de stilizare al niciunei femei. Aceasta este elementul cheie pentru o uscare incredibilă, ca la salon, pentru crearea de bucle lejere și pentru îmblânzirea părului rebel. Un alt aspect important care merită menționat este că uscarea alături de o perie rotundă din ceramică oferă un tip de volum incredibil, ce poate fi suplimentat ulterior cu un spary pentru volum, obținând astfel un look de revistă. 
 Vin în diverse dimensiuni și sunt potrivite pentru aproximativ toate tipurile de păr, în funcție de rezultatul dorit.

4. Peria Paddle

Peria Paddle este perfectă pentru atunci când ne dorim o uscare perfectă a părului, care să accentueze părul drept, să îi ofere strălucire și să netezească eventualele fire rebele. Este o perie fără curburi, fiind creată special pentru a îndrepta firul de păr atât pe lungime, cât și la vârfuri. Acest efect NU poate fi obținut în cazul părului creț sau ondulat, acelea fiind cazuri în care este nevoie de intervenție termică pentru îndreptarea părului.

5. Peria rotundă cu peri de mistreț-

Peria rotundă cu mix de peri de nailon și peri de mistreț este ESENȚIALĂ pentru o bună îngrijire a părului și stilizarea zilnică a acestuia. Perii de mistreț au proprietăți naturale de recondiționare a scalpului, iar perii de nailon ajută la descurcarea firelor de păr, protejându-le în același timp și evitând ruperea. Acest mix de peri are și un efect relaxant asupra scalpului, masându-l ușor în timpul folosirii.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!