FA ACESTE LUCRURI CAND ITI VOPSESTI PARUL ACASA!

FA ACESTE LUCRURI CAND ITI VOPSESTI PARUL ACASA!
Nu, nu recomandăm vopsirea părului acasă, însă știm că foarte multe femei preferă să facă asta: fie că este o obișnuință, fie din comoditate sau chiar din punct de vedere al bugetului restrâns, un număr foarte mare de femei aleg varianta vopsitului acasă. 
De ce nu recomandăm vopsitul acasă? Sunt o serie de motive, dintre care cele mai importante ar fi:
- vopsirea părului este un proces complex ce necesită cunoștințe în domeniu și foarte multă precizie;
- orice procedeu chimic vine cu riscuri, minore sau mai mari, pe care un specialist știe să le elimine rapid, fără griji și fără bătăi de cap;
- nu există riscul deteriorării părului sau obținerii unei nuanțe nedorite;
Și bineînțeles că lista poate continua, însă, am ales să vă menționăm doar câteva dintre motivele pentru care recomandăm vopsirea părului la salon. Dar, pentru că ne iubim clientele și pentru că avem încredere în femeile care își iubesc părul la fel de mult cum o facem noi, vrem să vă ajutăm și să eliminăm câteva dintre greșelile foarte populare ce se fac în procesul de vopsire acasă. Haideți să vedem care sunt acestea și poate reușim împreună să le eliminăm complet!

Consultă-te înainte cu un specialist
Dacă ai un specialist la care mergi regulat, dar nu îți permiți în perioada respectivă sau din varii motive nu te poate vopsi, cosultați-vă. Vezi ce părere are despre proces în sine, despre nuanța pe care ți-o dorești și dacă ajungeți la concluzia că lucrurile pot merge înainte, cere-i câteva tips-uri (el/ea îți cunoaște părul mai bine ca tine dpdv structural și nevoile sale).

Folosește produse profesionale
Nu cumpăra vopsea de păr din supermarket! Nu vei face decât să îți supui părul unui proces neplăcut de încărcare și senzibilizare, iar în timp te vei trezi cu depozite urât colorate pe lungimea firului de păr. Nu vom intra în detalii complexe legate de ingrediente și acțiunea directă asupra părului, dar te rugăm alege produse profesionale, indiferent de cât de simplu sau complex urmează a fi procesul de colorare și/sau decolorare.

Documentează-te
În funcție de culoarea pe care o ai deja la păr, de culoarea pe care ți-o dorești,  de starea actuală a părului și de tipul de produs ales, există anumite etape ce trebuie urmate și chiar o schemă cât de poate de utilă pe care o poți urma, documentându-te puțin pe internet, din surse credibile. Acolo poți afla și de unde trebuie să începi, în funcție de rezultatul dorit, cum se fac secțiunile etc. 

Ai grijă de pielea ta
În funcție de produsele pe care alegi să le folosești, acestea pot interacționa diferit cu pielea ta. Este foarte important, chiar și după ce ai făcut un test de alergie, să nu lași vopsea să cadă pe pielea corpului tău, iar dacă se întâmplă asta, să o ștergi imediat și să speli zona, atât cât este posibil.

Respectă timpii
Timpul de acțiune e important și el trebuie respectat așa cum este indicat pe ambalaj sau cum ți-a fost sugerat de către specialistul cu care te-ai consultat în prealabil. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!