EXTRA VOLUM: 3 PRODUSE CU EFECT INSTANT

EXTRA VOLUM: 3 PRODUSE CU EFECT INSTANT
Sunt foarte puține femei care nu își doresc mai mult volum când vine vorba de podoaba lor capilară așa că am făcut o listă de produse care să-ți sară în ajutor pentru ca părul tău să nu pară plat, lipsit de volum, formă și textură.
Produsele pentru volum variază în funcție de propria lor textură, acestea fiind fie pudră, spray sau spumă și recomandăm alegerea acestora în funcție de rezultatul pe care vi-l doriți și de cât de familiară sunteți în a lucra cu acest tip de produs.
Iată câteva produse de styling cu efect instant pe care merită să le ai la îndemână oricând și oriunde.

Recomandare extra: Șampon și balsam pentru volum
Bineînțeles că nu puteam să ratăm recomandarea unui set de șampon și balsam pentru volum în cadrul discuției despre obținerea volumului. Chiar dacă produsele ce urmează au un effect instant garantat când vine vorba de volum, șamponul și balsamul reprezintă baza oricărei dorințe când vine vorba de părul dumneavoastră. Fie că vă doriți volum, echilibrarea excesului de sebum, definirea buclelor ș.a.m.d, totul pleacă de la rutina de curățare și hidratare a podoabei capilare. Așadar, pentru primii pași către un păr cu mai mult volum, recomandăm folosirea unui șampon și a unui balsam, speciale pentru această misiune.

Spumă pentru volum de la rădăcină 
Produsul spumă este foarte ușor de aplicat, aceasta trebuie dozată într-o cantitate mică spre medie, în funcție de lungimea părului și distribuită uniform, prin miscări fine, de jos în sus, de preferat. Spuma pentru volum poate face minuni dacă îți dorești ca imediat după ce ți-ai uscat părul acesta să fie voluminous de la rădăcină și să nu mai aibă nevoie de prea multe intervenții. Aplică spuma pe părul umed și usucă-ți părul exact așa cum ți-ai dori să stea.

Pudră pentru volum
Pudra pentru volum este un produs extrem de puternic, un texturizant minunat, ce poate schimba textura chiar și celui mai fin păr. Aceasta se aplică puțin mai greu decât celelalte două produse, pentru simplu fapt că dozarea se face mai greu și trebuie manevrată cu mai multă dexteritate. Trebuie să știi exact ce îți dorești de la părul tău în momentul în care aplici o pudră pentru volum și să iei decizia corectă în ceea ce privește locul exact al aplicării. Rezultatele sunt spectaculoase, textura fiind extrem de crisp și fluidă în același timp.

Spray texturizant
Probabil cel mai cunoscut și cel mai folosit produs pentru texturizare, care te poate scoate din orice încurcătură, în orice moment al zilei și indiferent de locul în care te afli. Este un spray menit să schimbe textura firului de păr, încărcându-l delicat pentru a-l face mult mai crisp și mai ușor de coafat, oferind volum ca de vedetă și o fluiditate seducătoare oricărui tip de păr.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!