E MOMENTUL PENTRU UN SPA LA TINE ACASA!

E MOMENTUL PENTRU UN SPA LA TINE ACASA!
De câte ori nu te-ai trezit într-o sâmbătă dimineață și te-ai gândit cu bucurie la o zi plină de momente dedicate ție și răsfățului tău, la îngrijire și atenție pe care să ți-o poți oferi chiar în confortul casei tale? Probabil că de multe ori, deoarece știm și noi exact acea senzație de weekend când simți că o zi de spa la tine acasă ar fi ideală pentru a te pune din nou pe picioare și a-ți încărca bateriile pentru o nouă săptămână. 
Bineînțeles, sugestia noastră a fost weekend-ul deoarece acolo îți poți rezerva o zi întreagă, dar orice zi poate fi aleasă pentru a-ți oferi momente de răsfăț și atenția pe care o meriți pe deplin, dar programul încărcat îți cam fură această bucurie.
Așadar, îți oferim câteva sugestii, etape de îngrijire a tenului pe care le poți urma la tine acasă, cu muzică de relaxare pe fundal și o gustare de fructe delicioase.
Demachiere
Demachierea tenului este o etapă extrem de importantă indiferent de scopul final, fie că vorbim de rutina de seară, machiajul tenului sau o zi de spa. Aceasta îndepărtează machiajul, particulele de praf, poluare și orice alte reziduuri mai poposesc pe pielea noastră în timpul zilei. Gândiți-vă la demachiere ca la pregătirea pânzei de pictură pentru ceea ce urmează. Este esențială. Un ten cu urme de machiaj sau reziduuri de orice fel nu se va curăța la fel de bine și nici nu va primi la fel de bine produsele din etapele următoare. Demachierea se poate face cu produse tip cremă, spumă, ulei, apă micelară sau orice altă variantă funcționează pentru tenul dumneavoastră și vă face plăcere.
Curățare
Curățarea tenului este, deasemenea baza îngrijirii tenului dumeavoastră iar pentru o zi de spa, curățarea reprezintă etapa esențială fără de care nimic nu ar funcționa așa cum este indicat. Vă sfătuim să acționați blând, cu mișcări circulare, fără să apăsați sau să folosiți unghiile. Exact ca și în cazul scalpului, tenul se curăță cu ajutorul buricelor degetelor, cu o presiune mică spre moderată, fără mișcări bruște, zgârieturi sau frecare excesivă.
Gomaj
Exfolierea tenului și a corpului reprezintă o etapă ce necesită răbdare și multă atenție deoarece se face cu multă grijă și delicatețe. Gândiți-vă întotdeauna la pielea dumneavoastră ca la un material extrem de delicat și valoros pe care nu doriți să îl deteriorați nici măcar puțin. Exfolierea cu particule este extrem de relaxantă și vă sfătuim să vă folosiți de mușchii degetelor pentru a vă oferi și un ușor masaj în timpul acestui proces.
Cu ajutorul exfolierii, pielea scapă de particulele de piele veche și este stimulată circulația, drenajul limfatic și bineînțeles, poate și un foarte bun relaxant muscular dacă vă luați timp și aveți răbdarea necesară.
Mască
O mască potrivită tipului de ten poate face minuni când vine vorba de o zi de răsfăț acasă. Nu știm cum se face, dar simpla aplicare a unei măști le dă femeilor senzația că fac ceva bun pentru tenul lor și se simt instant mai bine, mai răsfățate și implicit mai fericite mai ales atunci când observă efectele acesteia. 
Tonifiere
Tonicul pentru tenul dumneavoastră ajută buna funcționare a etapei următoare, cea de hidratare. Toniferea se poate face imediat după curățarea tenului într-o zi normală și după aplicarea măștii într-o zi specială, de spa acasă.
Hidratare
Hidratarea tenului este ultima etapă din cele propuse de noi, fiind și ea extrem de importantă, închizând cumva cercul tuturor proceselor prin care tenul a trecut în ziua respectivă. Dumneavostră puteți continua cu un masaj facial de relaxare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!