CUM ÎNGRIJIM PĂRUL BRUNET?

CUM ÎNGRIJIM PĂRUL BRUNET?
Cum îngrijim părul brunet?
Dacă aruncăm o privire în media, am putea spune că de câțiva ani atenția este concentrată asupra părului deschis la culoare. Cu toții suntem fascinați de un păr bond, însă nu trebuie să uităm de frumusețea și misterul pe care le transmite părul închis la culoare. Ca orice tip de păr, indiferent de cuoloare sau particularități legate de firul de păr, părul brunet are nevoie de atenție specială, personalizată.
Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face pentru a avea grijă de părul brunet și a-i păstra frumusețea și strălucirea:

Șamponul și balsamul trebuie să fie potrivite culorii tale de păr.
Este important să folosești un șampon potrivit pentru părul brunet, indiferent dacă acesta este natural sau vopsit. Părul brunet, chiar dacă în procentaj mai mic decât cel blond, poate ajunge la deshidratare, vărfuri uscate și despicate, iar acest lucru se va vedea mult mai intens pe un păr închis la culoare. Recomandăm folosirea unui șampon care să aibă grijă și de intensitatea culorii și să ofere hidratarea necesară.

De asemenea, balsamul este și el important pentru menținerea culorii și hidratarea firului de păr, fiind de fiecare dată cel ce vine în completarea șamponului.

Masca nu trebuie să lipsească din kit-ul tău!
Exact așa cum am menționat mai sus, părul are nevoie de protecție, ajutor pentru menținerea culorii, substanțe nutritive și da, o dată pe săptămână, de un produs care să ofere aceste lucruri în cantitate dublă, pe lângă șampon și balsam. Recomandăm folosirea unei măști speciale, nu doar pe lungimea firului de păr, ci și la rădăcină, dacă tipul tău de păr permite acest lucru.

Nu te speria de produsele menite să te ajute cu menținerea culorii!
Există din ce în ce mai multe produse care să ne ajute să menținem culoarea pe termen mai lung sau să amânăm o vizită la salon pentru un vopsit total. Recomandăm în kit-ul de îngrijire și stilizare o spumă colorantă și un șampon uscat colorat pentru momentele în care părul tău are nevoie de puțin ajutor.
Oferă-i strălucire fără sfârșit.
Pe lângă tratamentele pe care le poți face la salon pentru a menține strălucirea părului brunet, poți avea și în kit-ul tău de stilizare un produs care să acționeze exact ca o baghetă magică fix când ai nevoie de el. Recomandăm un spray pentru strălucire care să te facă să te simți specială ori de câte ori îl pulverizezi.

Protejează-l de căldură!
Nu, nu de căldura soarelui, deși recomandăm de fiecare dată folosirea unei protecții UV, mai ales pe perioada mai caldă a anului. Vorbim însă despre căldura degajată de instrumentele de stilizare a părului. Părul închis la culoare are nevoie de protecție termică la fel de mult ca părul blond. Orice mică eroare se va vedea mult mai intens, iar vârfurile triste vor avea nevoie de foarfecă mai mult decât ți-ai dori.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!