CUM SA DAI VIATA PARULUI TAU?

CUM SA DAI VIATA PARULUI TAU?
Știm că odată cu venirea verii, podoaba capilară devine iar vedeta tuturor ieșirilor în oraș și nu numai. De asemenea, știm că multe femei se confruntă cu nemulțumiri când vine vorba de forma, tipul de păr, textura acestuia, lipsa de volum și personalitate și implicit aspectul general când vine vorba de orice tip de styling și-ar dori să abordeze. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un păr perfect drept, cu o densitate mică spre medie.
Hai să vedem împreună care sunt cele câteva tips-uri pe care le-am pregătit, care te pot ajuta să-ți iubești părul indiferent de textura sa și să-l poți stiliza mai ușor.
Șamponul potrivit
Dacă nu folosești șamponul potrivit, nu poți porni în această călătorie. Trebuie să testezi mai multe variante și să ajungi la o concluzie în ceea ce privește compatibilitatea părului tău cu un șampon pentru volum. Șamponul reprezintă baza pe care vei aplica toate celelalte produse. Alege un șampon potrivit pentru efectul pe care ți-l dorești. Un șampon pentru volum te va ajuta să pregătești părul pentru a-i da forma și textura dorită.
Aplică balsam doar pe lungime!
Dacă aplici balsam pe rădăcină, acesta va îmblânzi exact zona care dă startul volumului, de unde pornește firul de păr și dă senzația de textură, volum și densitate.
Balsamul este un produs ce se aplică strict pe lungimea firului de păr, în special la vârfuri. Acestea sunt cele mai expuse uscării și deteriorării, motiv pentru care au și cele mai puține substanțe nutrivite în structură. Balsamul este cel care le ajută în acest sens, iar în acest caz, unde scopul este nevoia de volum, lungimile sunt și ele implicate direct.

Uscătorul de păr te poate ajuta!
Dacă aplici și o spumă pentru volum înainte, rezultatele vor fi fantastice! Este foarte important să folosești un uscător de păr și să nu îl lași să se usuce natural. Produsele folosite înainte de uscare, mai ales spuma se vor activa în momentul în care asupra lor se va aplica un val de căldură și forța ușoară a mâinilor. De asemenea, cu o perie rotundă cu înveliș ceramic, după ce părul a fost uscat în proporție de 85% poți face minuni pentru a da volum părului.

Oferă textură extra!
Ia în calcul folosirea unui spray texturizant sau a unui șampon uscat. Acestea sunt produse create special pentru a ajuta părul fin și lipsit de volum, așa că ar trebui să te bucuri de potențialul lor, din plin.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!