CUM SA AI UN PAR SANATOS INAINTE DE NUNTA?

CUM SA AI UN PAR SANATOS INAINTE DE NUNTA?
Sezonul nunților a început deja de ceva vreme și cu siguranță multe dintre femei se întreabă ce anume ar putea face pentru ca părul lor să arate mai bine, să fie mai sănătos și mai frumos în ziua ceremoniei. Ei bine, nimic nu este posibil peste noapte, așa că sfaturile noastre sunt de luat în calcul cu ceva timp în avans pentru ca rezultatele să fie cele dorite.

Hidratare și îngrijire la cote maxime
ATENȚIE!
Trebuie să începi cu câteva luni în avans (desi ar trebui să faci asta pe tot timpul anului) și să nu cazi pradă stresului sau oboselii și să spui pas momentelor importante pentru nutriția și îngrijirea părului. Începe prin a aplica tratamente și măști menite să hidrateze și să hrănească părul în profunzime, săptămânal, fără excepții. Nu neglija nici hidratarea clasică, cosumă lichide atât cât este recomandat și evită băuturile cu zahăr, acestea nu fac decât să te deshidrateze.

Tunde vârfurile în fiecare lună sau la 3 săptămâni
Oricât de mult ne-am dori să nu fie așa, părul se degradează în timp și vărfurile sunt primele care ne arată asta. Ideal ar fi ca pe tot parcursul vieții să avem grijă de acest aspect și să mergem regulat la un specialist pentru a ne tunde vârfurile. Va oferi un aspect mai sănătos și mai îngrijit, plus că ajută să se creeze o rutină sănătoasă și părul va arăta impecabil în ziua ceremoniei. Mai mult decât atât, vărfurile proaspăt tunse vor absorbi mult mai bine uleiurile și serurile hidratante pe care îți recomandăm să le folosești zilnic.

Nu merge la vopsit cu o zi inainte 
Dacă obișnuiești să îți vopsești părul, nu merge la salon cu o zi înainte de ceremonie pentru a face asta. Există posibilitatea ca nuanța să nu fie cea pe care ți-o doreai și să îți supui părul la riscuri prea mari colorându-l dublu la o distanță de câteva ore sau chiar stilistul să nu fie de acord să își asume acest risc. În primul rând, alege un specialist în care să ai încredere și discutați în avans despre ceea ce îți dorești. Colorează-ți părul cu o săptămână înainte, așa are timp și pigmentul să se așeze foarte bine și tu să te obișnuiești complet cu noul look (mai ales dacă ai optat pentru ceva nou). Folosește produse speciale pentru părul vopsit și încearcă să nu speli părul în excces. Niciodată, dar în special înainte de ceremonie.

Nu uita de vitamine
Omega 3 e principalul supliment care te va ajuta pe tine și părul tău oricând ai nevoie, dar pe lângă aceasta, nu ezita să îți întrebi medicul ce alte supimente poți consuma pentru sănătatea și frumusețea podoabei tale capilare. Alimentația este și ea extrem de importantă! Oricât de multe vitamine ai consuma din suplimente, hrana pe care alegi să o consumi este de fapt baza organismului și bunei funcționări a acestuia.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!