CUM OPRIM CĂDEREA PĂRULUI?

CUM OPRIM CĂDEREA PĂRULUI?

În timpul anului, există perioade în care părul cade mai mult sau mai puțin. Este un ciclu normal și poate fi influențat de o mulțime de factori externi sau interni. Cu toate că pierderea câtorva fire de păr este normală, ne confruntăm uneori cu o cantitate mai mare de păr căzut. Acela este momentul în care ar trebui să ne îndreptăm atenția către:

1. Șampon

Dacă ne confruntăm cu căderea părului, primul produs care trebuie luat în calcul în noua rutină de îngrijire și stilizare a părului este șamponul. Un șampon special pentru căderea părului este ideal în astfel de situații, deoarece acesta conține o serie de ingrediente menite să ajute părul aflat în impas.

2. Balsam-

Balsamul este și el extrem de important în rutina de îngrijire a părului sensibil. Un balsam blând, hidratant, care să ofere nutrienții necesari reparării și întăririi firului de păr vine în completarea șamponului pentru cădere.

3. Tratament-

Cu siguranță că cele două produse menționate mai sus sunt aliații părului când vine vorba de orice problemă, însă trebuie să luăm în calcul un tratament special atunci când vorbim despre o cădere mai severă a părului. În ultimii ani au apărut o serie de tratamente cu rezultate uimitoare, deci nu mai trebuie să ne facem griji când în viața noastră apare acest inconvenient. Tratamentele împotriva căderii părului sunt un pas important către salvarea acestuia!

4. Protecție termică

Căderea părului vine de cele mai multe ori la pachet cu un scalp sensibil și un fir de păr fragil. Indiferent de stadiul în care părul nostru se află, protecția termică reprezintă un pas important în stilizarea părului, având grijă ca acesta să nu fie deteriorat de căldura uscătorului sau a altui instrument pe care îl folosim.

5. Perie


Peria pe care o folosim poate să slăbească rezistența firului de păr atunci când nu este potrivită pentru nevoile acestuia. Părul predispus la cădere are rădăcina mult mai sensibilă și implicit are nevoie de ustensile mai blânde. Putem folosi un pieptene cu dinții rari pentru a descurca părul în duș, atunci când acesta este hidratat deja de balsamul sau masca folosită, iar pe părul uscat este ideală folosirea unei perii cu mix de peri de nailon și mistreț. Aceasta va descurca ușor părul și va diminua ruperea firelor sensibile.

6. Odihnă, alimentație, vitamine
Toate produsele mențioate mai sus au nevoie și de suport din interior, motiv pentru care un somn odihnitor, o alimentație echilibrată și suplimentată cu vitamine completează rutina de îngrijire a părului predispus la cădere.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!