CUM NE INGRIJIM PARUL IN ACEASTA PRIMAVARA?

CUM NE INGRIJIM PARUL IN ACEASTA PRIMAVARA?
A venit primăvara, sau cel puțin este foarte aproape. Calendarul ne spune că este aici, dar vremea ne mai dă puțin de furcă. Oricum ar fi, până ce vremea se va încălzi ușor nu mai este mult, motiv pentru care și rutina noastră trebuie să sufere modificări, mai mici sau mai mari, depinzând de tipul de păr ar fiecăruia. Hai să vedem împreună care sunt propunerile noastre pentru a intra în noul anotimp cu un păr fericit!
Refresh! 
Este timpul pentru tunderea vârfurilor, asta dacă nu ai făcut-o recent. Tindem ca pe perioada iernii să facem asta mult mai rar, iar acum este momentul perfect pentru a elimina ce s-a uzat în lunile de iarnă. Consultă-te cu specialistul tău și hotărâți dacă este nevoie de a scurta foarte puțin vârfurile sau mai potrivit ar fi să optezi pentru o nouă tunsoare.
Fă un switch!
O schimbare a produselor de spălare a părului este binevenită. O dată cu încălzirea vremii, nu mai e nevoie de atât de multă hidratare ce pe timpul lunilor reci, tocmai de aceea nu mai avem nevoie de produse foarte grele care să se lupte cu a păstra umezeala în structura firului de păr. Fă o schimbare și alege ceva mai ușor, potrivit tipului tău de păr.
Upgrade your brush!
Folosește o perie de descurcare înainte de spălare și nu numai, încearcă să alegi o perie de foarte bună calitate pentru părul tău în general. Aceasta reprezintă o investiție pe termen lung, iar un mix de peri naturali și peri de nailon este perfect pentru a oferi firului de păr tensiunea minimă necesară și îngrijirea pe care o merită.

Protecție UV
Chiar dacă vremea caldă va veni cu adevărat abia în lunile de vară, razele UV sunt prezente chiar și în anotimpul rece. Așa cum dermatologii recomandă SPF, specialiștii în îngrijirea și stilizarea părului recomandă folosirea unei protecții UV pentru părul tău. Un balsam spray este perfect pentru asta.

Soluții anti-frizz
Din fericire, există pe piață o mulțime de produse menite să vină în ajutorul femeilor care se confruntă cu fire rebele. Serurile anti-frizz îmbracă firul de păr cu un strat hidratant, care se luptă cu textura uscată a firului de păr și îi oferă acestuia protecție și strălucire în același timp.
Poți opta pentru hidratarea părului cu un ser anti frizz.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!