CUM NE HRANIM PARUL?

CUM NE HRANIM PARUL?
Știm cu siguranță care sunt regulile de nutriție pentru corpul nostru și chiar adaptate la propriile nevoi și carențe, nu-i așa? Suntem curioși, însă, dacă faceți același lucru și cu părul dumneavoastră! De câte ori, după diagnosticarea acestuia, stabilirea tipului de păr, a modificărilor aduse de sezon, acțiuni asupra lui sau dezechilibre, ați stabilit, împreună cu specialistul sau documentându-vă, care sunt nevoile lui principale și cum puteți să îi oferiți tot ce are nevoie pentru a fi sănătos și frumos?
Ei bine, știm că nu este o practică extrem de des făcută de femei, însă ne dorim să înceapă să fie, deoarece dorința de a avea un păr frumos nu poate fi îndeplinită decât cu multă grijă și iubire pentru acesta.
Așadar, cum ne hrănim părul? Exact ca și corpul nostru, părul are nevoie de substanțe nutritive și hidratare, două elemente pe care le primește atât din interior, cât și din exterior. Ca întotdeauna, recomandăm utilizarea produselor profesionale care să garanteze calitatea ingredienteor și mix-uri create special pentru a îndeplini nevoile fiecărui tip de păr.
Din interior, părul își culege substanțele nutritive prin intermediul hranei echilibrate și a suplimentelor pe care alegi să le iei. Din exterior, produsele pe care le folosești sunt al doilea element principal care oferă părului hrana de care are nevoie.
Samponul și balsamul, sau masca, potrivite tipului tău de păr sunt prima etapă, așa cum știi deja. Optează o dată la ceva timp, indiferent de tipul de păr, pentru un șampon nutritiv și o mască tratament profund hidratantă. Părul tău îți va mulțumi! Te vei simți ca după un tratament complet la salon și acesta este efectul pe care îl poți obține des, folosind produsele potrivite.
Alege să folosești un tratament leave in sau un ulei pentru vârfurile tale, indiferent de starea lor. Dacă sunt deja degradate, nu ezita să mergi la salon pentru a le tunde, dar dacă sunt sănătoase, ajută-le zilnic cu 2 picături de ulei pentru a le păstra hidratate și strălucitoare.
Hrănire și volum în același timp? Sigur că se poate, cu o spumă hidratantă care oferă substanțe nutritive părului tău, în timp ce acesta se texturizează și primește volum- un vis, nu-i așa?
Un tratament aplicat pe părul umed, o dată pe săptămână, fie el ulei sau cremă, poate face ca părul tău să strălucească și să se simtă ca și cum ar fi mâncat un bol cu fructe zemoase, undeva pe o insulă însorită. Nu neglija nevoia părului de a primi un plus de atenție și răsfăț și investește într-un produs pe care îți face placere să îl folosești și care funcționează pe părul tău. Sfătuiește-te cu un specialist sau încearcă mai multe produse până îți găsești perechea. 
Orice ai alege să folosești, fă-o regulat și cu răbdare. Părul tău va simți iubirea pe care i-o porți și va aprecia eforturile pe care le faci, răsplătindu-te cu strălucire și reflexii sănătoase în razele soarelui de vară.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!