CUM FOLOSIM CORECT PLACA DE INTINS PARUL

CUM FOLOSIM CORECT PLACA DE INTINS PARUL
Toate femeile iubesc placa de întins părul, fie că este vorba despre femei cu părul ondulat, frizat și chiar drept sau creț. Este instrumentul numărul 1 în materie de stilying ca popularitate, după uscătorul de păr și da, suntem de acord că placa de întins părul reprezintă un instrument indispensabil în multe situații. Există, totuși, multe riscuri dacă utilizarea acesteia nu se face corect sau, dacă devine parte din rutina zilnică de stilizare a părului. Placa de întins părul poate să contribuie la uscarea și deteriorarea firului de păr și da, în cel mai rău caz, la arderea acestuia, pe loc. Nu dorim să vă speriem ci doar să vă atenționăm asupra riscurilor. Tocmai de aceea am pregătit pentru toate femeile care îndrăgesc acest instrument de stilizare a părului un ghid de utilizare, altfel decât manualul cu care vine în cutie. Mai exact, etapă cu etapă, câteva sfaturi de cum ar trebui să pregătim părul și să acționăm asupra lui pentru a-l stiliza. Sperăm să vă fie de folos! 

Pasul numărul 1 îl reprezintă descurcarea corectă a părului: presupunând că sunteți în decurs de curățare a părului și urmează să îl stilizați imediat după, vă recomandăm să folosiți o mască hidratantă și să descurcați părul în timpul de acțiune a acesteia, cu un pieptene cu dinții foarte rari. Vă va ajuta în a diminua cantitatea de fire încâlcite, cantitatea de fire pe care le-ați fi putut pierde și bineînțeles, a durerii.

Pasul numărul 2 este reprezentat de o uscare corectă a părului. Indiferent de varianta pe care o alegeți, uscarea naturală (care durează mult mai mult și care e necesar să fie făcută 100%) sau uscarea cu un uscător profesional (este foarte important să investiți într-un uscător de bună calitate, deoarece acesta vă va schimba în bine nu doar rutina de îngrijire a părului ci și calitatea acesteia) aceasta trebuie să fie făcută până la capăt. Acțiunile plăcii de întins părul pe un păr umed pot fi ireversibile! De aceea este important să acordați timp, atenție și răbdare uscării părului înainte de a efectua orice acțiune care implică placa de întins părul.

Pasul numărul 3 este reprezentat de apliarea unei protecții termice. Este esențial să folosiți un spray cu protecție termică chiar și înainte de a usca părul cu uscătorul, cu atât mai mult înainte de acțiunea directă a unui instrument cu o temperatură înaltă. Vă rugăm să luați în calcul că diferitele tipuri de păr au nevoie de un nivel diferit al temperaturii și că un păr fin, fragil poate fi distrus rapid de o temperatură prea ridicată. Consultați-vă cu specialistul dumneavoastră in această privință deoarece el vă cunoaște cel mai bine părul și știe ce ar fi mai potrivit pentru acesta.

Pasul numărul 4 este reprezentat de fixare și texturizare. Acesta reprezintă un pas opțional, deoarece texturizarea finală și/ sau fixarea este strict o etapă subiectivă. Considerăm că dacă doriți să vă protejați părul și să nu acționați foarte des asupra acestuia folosid instrumente termice, este indicat să fixați coafura care va rezista astfel, mai multe zile. Puteți face acest lucru folosind un spray de fixare și/Sau un texturizant spray.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!