CUM FACI BUCLELE SA REZISTE?

CUM FACI BUCLELE SA REZISTE?

Toate femeile iubesc buclele, fie că sunt naturale, fie că le obțin prin stilizarea părului. Pentru femeile cu părul ondulat natural lucrurile sunt cu adevărat mai simple când vine vorba de păstrarea formei buclelor. Pentru toate celelalte, însă, uneori procesul de a le obține poate să nu fie atât de complicat ca menținerea lor. Fiecare tip de păr are o rezistență diferită și acționează variat la temperatura ondulatorului sau la produsele folosite. Cel mai bine îți vei da seama ce îl ajută și ce nu, în timp, după ce experimentezi de mai multe ori diferite moduri de a-l stiliza.  Am făcut pentru tine o listă de tips-uri pe care le poți folosi pentru a prelungi rezistența buclelor, dar te rugăm să iei în calcul orice ajustare ai observat că funcționează pe părul tău.
Dacă părul tău este deja ondulat și doar îți dorești să mărești rezistența buclelor, folosește o spumă cu fixare medie, care să permită părului să își păstreze flexibilitatea și fluiditatea și în același timp să contribuie la sigilarea firelor în forma buclelor. Aplicarea se face cu capul în jos sau pur și simplu de jos în sus, închizând și deschizând pumnul, fără a desface buclele.
Folosește întotdeauna protecție termică înainte de a stiliza părul. Orice tip de instrument ai folosi, protecția termică este aliatul tău numărul unu atunci când vine vorba de o armură împotriva deteriorării acestuia. Pulverizează un spray cu protecție termică pe toată lungimea părului și gata, te poți apuca de treabă!
Folosește un spray de fixare. Acesata te va ajuta extrem de mult în a face buclele să reziste, însă este extrem de important să îl folosești corect și să nu pulverizezi o cantitate prea  mare sau de la o distanță prea mică. O cantitate mare de fixativ, aplicată incorect poate să ruineze întreaga coafură și nu se mai poate face absolut nimic pentru frumusețea buclelor pe care doreai să le porți. Pulverizarea în cantități mici, de la distanță, face ca firul de păr să nu se încarce și totuși să fie atins de ingredientele menite să susțină buclele.
Nu recomandăm folosirea fixativului înainte de a forma buclele cu un instrument termic, ci după, pentru mai multă siguranță și grijă pentru părul tău.
De asemenea, poți folosi un spray texturizant pentru un plus de volum, textură și da, rezistență adăugată buclelor. Părul foarte moale și fin nu este potrivit pentru bucle care să reziste, tocmai de aceea poate fi ajutat cu un spray texturizant care va întări foarte puțin firul de păr, făcându-l puțin mai aspru și mai crisp, textură ce îi va oferi libertatea de a-și păstra forma modificată mai mult timp.
Pentru a asigura rezistența buclelor, oferă-le puțin timp să se așeze, să se răcească și să absoarbă produsele de fixare. Folosește agrafe și prinde-le în forma de cerc cât mai aproape de scalp, după care pulverizează produsul ales pentru fixare și ai puțină răbdare. Astfel nu vor pierde din formă în primele minute, ci vor fi mult mai rezistente și  vor căpăta chiar o formă mult mai bine definită ce îți va permite chiar și desfacerea lor lejeră după ce scoți agrafele.
Sperăm că aceste tips-uri ți-au fost de folos și că de acum înainte buclele tale vor rezista mult mai mult decât o făceau până acum. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!